DIGITAL ESSENCE

Bolivar, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 27.1.2008 ob 6:00

Začetek je bil 26.1.2008 ob 22:00


MISS SOULFLY (cro)
Rodila se je 11 julija 1983 v Zadru. Učila se je igranja na klavir in kitaro.
Konec 90’ se je zaljubila v elektronsko glasbo. Sledilo je učenje vrtenja glasbe, ki ji je leta 2007 prineslo tretje mesto na tekmovanju DJ-ev. Do sedaj je vrtela po klubih na Hrvašem, (Stereo Dvorana - Rijeka, Club Best - Zagreb, White Horse - Uvala Scott, Prova Bar - Malinska), Jugle Discotheque - Krk, Volsonis - Krk, Crossroad Disoctheque - Malinska, Press Club -  Zagreb... ) in Sloveniji ( Trust Club - Maribor, Chanel l0 – Ljubljana). Miss Soulfly vrti  groovy in melodičen progressive house z minimalnimi elementi.

DJ RUSTIE (slo)
Že od leta 1998 aktiven na naši in tuji sceni. Kilometrino si je nabiral v klubih po Sloveniji, Hrvaškem in Italiji, kjer je leta 2006 zmagal na DJ contest-u v Rimu.
Njegova strast so vocal electro in pregresivni house ritmi.  Poleg vrtenja se ukvarja tudi z lastno glasbeno produkcijo.

ROCCO ROCCA (slo)
House, electro, progressive house in trance so njegove specialitete, servirane prijetno ohlajene in ravno prav začinjene. Z muziko se je zastrupil že kot malček, saj sta bila njegova mama in oče ravno tako DJ-a. Rocco Rocca ima plesno glasbo v genih. Naj z njo zastrupi tudi vas.

SATURDAY SIMON (slo)

LEVIS (slo)

Vstopnina: 6 eur (4 eur + flyer)

Info: info@theoreticsounds.co

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija