Knauf w/ Temudo

Knauf w/ Temudo

klub K4, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 2.4.2022 ob 5:00

Začetek je bil 1.4.2022 ob 22:00


I:
Temudo
RSN
Tritch
II:
dvidevat
Douchean
Artwork: Miha Bezjak

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
Predprodaja: 10€
Link predprodaje: olaii.com
*Vstop z predprodajno vstopnico je možen do 24.ure!
Na dan dogodka: 12€

INFO:
info@klub-k4.si , infolok4cija.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com


Poskusimo znova - zdi se, da tokrat nismo prepuščeni nemilosti vladnih kretenizmov zato se na prvi april gotovo spogledujemo z nadaljevanjem serialke izvedbenih del kolektiva Knauf, sla po kvalitetno prešvicani noči pa je prisotna bolj kot kdajkoli do zdaj.

Da bi le bilo temu tako, smo v goste povabili Temuda, predstavnika nove generacije vedno bolj prominentnega portugalskega techno ustroja in hkrati enega najbolj pronicljivih producentov zadnjih nekaj let. Prav v času koronskega brezvezja je založbena matica HAYES nonšalantno pometla z vso aktualno techno nesnago in z imeni, kot so Nørbak, Cravo, VIL in pa seveda Temudo, na novo zrisala zemljevid sceni relevantnih epicentrov. Od vseh prav Temuda gotovo najbolj odlikuje prefinjena zvočna gimnastika, ki obenem postaja epitom spoliranega modernističnega techno purizma. Slednje so nenazadnje požegnale tudi nenadjebljive založbe, kot so to denimo Warm Up, Klockworks, Soma, Synewave in še bi se dalo naštevati. Kot zvočni inženir svojo obsesijo do frekvenčnih (im)perfekcij med drugim brusi še v svojem laboratoriju kot Tema Mastering, zato je jasno, da mu lastni odvodi techno destilata na tej točki pač ne povzročajo večjih težav, lekcije pa bo tokrat talal kar v okviru štirkinih kletnih detonaž.

Nosilno podporo večeru nudi ekipa Knauf, ki ob bok RSN-ju in Tritchu z navdušenjem postavlja novo članico dvidevat. Ta bo šibo vihtela z gostujočo mlado silo, ki se najraje podpiše kot Douchean.

AUF!



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija