Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

DubLab: Dub Lab x Bass Pass

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

ponedeljek, 30.11.2015 ob 22:00

konec: torek, 01.12.2015 ob 06:00

Vreme Ljubljana

Dj SLAUKA, BANCHO, DOT, DubDiggerz

Bass Pass blog praznuje tretji rojstni dan! Seveda v družbi legendarnega Dub Lab-a (ki letos praznuje okroglo deseto obletnico!). Blog baziran v Ljubljani in v Londonu vam prinasa novičke z bass glasbene scene in predvsem video ter foto reportaže z najbolj bassy eventov. Tokrat pa vam bodo postregli z rojstnodnevnim eventom, ki bo še posebej well bass-y!

Iz UK-ja so zvabili DJko slovaških korenin, ki je svojo kariero trdno usidrala v Londonu:
DJ SLAUKA rola vinile že dobrih 10 let, ko je začela s svojo kariero v Londonu. Njena selekcija se vrti okoli ambientalne elektronike, hip hop-a, dub reggae-ja, steppas, UK bass-a, dubstepa, grima in jungla. Ljubezen do dubby dubstepa jo je pripeljala do vloge ene od ustanoviteljic Blackcat Soundsystem-a, kulturne združbe iz East Londona, natančneje Hackneyja. DJ Slauka že leta organizira mesečne evente pod imeni Melotronic in Dubratz, kamor pripelje široki spekter gostov. Bila je gostja na različnih radijskih oddajah po Londonu, in na mnogih festivalih; Bloc, Glade, Just Chill, Uprising. Kot največje vplive na njeno selekcijo DJ Slauka šteje Malo (DeepMedi) in Kromestara (NebulaMusic), in pa Kahn in Commodo, iz bolj svežih dubstep vod. Njen pozitivni vibe jo je popeljal po Evropi, kjer je bila gostja v Španiji, Italiji, Franciji, Bolgariji, Madžarski, Litvi in seveda njeni rodni Slovaški - tokrat pa se veseli svojega prvega nastopa v Sloveniji.
www.facebook.com/djslauka
http:www.facebook.com/Black-Cat-Soundsystem-488719414473936
http:soundcloud.com/slauka

Domači support sestavljajo prijatelji Bass Pass-a: DOT (ReadWrite Music) in BANCHO (Radio Študent) in DubDiggerz (Bass Warz).

http:www.youtube.com/user/basspassblog
http:www.facebook.com/BassPassBlog

www.facebook.com/dublabch0

Dubbing is a must

Vstopnina: 3 eur

 

Podatkov o napovedanem dogodku praviloma ne preverjamo. Za morebitne napake je odgovoren organizator dogodka oziroma oseba, ki je te podatke posredovala. Če ste v napovedniku opazili kakšno netočnost, nas o tem obvestite.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close