DubLab: Dub Lab x Bass Pass

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 1.12.2015 ob 6:00

Začetek je bil 30.11.2015 ob 22:00


Dj SLAUKA, BANCHO, DOT, DubDiggerz

Bass Pass blog praznuje tretji rojstni dan! Seveda v družbi legendarnega Dub Lab-a (ki letos praznuje okroglo deseto obletnico!). Blog baziran v Ljubljani in v Londonu vam prinasa novičke z bass glasbene scene in predvsem video ter foto reportaže z najbolj bassy eventov. Tokrat pa vam bodo postregli z rojstnodnevnim eventom, ki bo še posebej well bass-y!

Iz UK-ja so zvabili DJko slovaških korenin, ki je svojo kariero trdno usidrala v Londonu:
DJ SLAUKA rola vinile že dobrih 10 let, ko je začela s svojo kariero v Londonu. Njena selekcija se vrti okoli ambientalne elektronike, hip hop-a, dub reggae-ja, steppas, UK bass-a, dubstepa, grima in jungla. Ljubezen do dubby dubstepa jo je pripeljala do vloge ene od ustanoviteljic Blackcat Soundsystem-a, kulturne združbe iz East Londona, natančneje Hackneyja. DJ Slauka že leta organizira mesečne evente pod imeni Melotronic in Dubratz, kamor pripelje široki spekter gostov. Bila je gostja na različnih radijskih oddajah po Londonu, in na mnogih festivalih; Bloc, Glade, Just Chill, Uprising. Kot največje vplive na njeno selekcijo DJ Slauka šteje Malo (DeepMedi) in Kromestara (NebulaMusic), in pa Kahn in Commodo, iz bolj svežih dubstep vod. Njen pozitivni vibe jo je popeljal po Evropi, kjer je bila gostja v Španiji, Italiji, Franciji, Bolgariji, Madžarski, Litvi in seveda njeni rodni Slovaški - tokrat pa se veseli svojega prvega nastopa v Sloveniji.
www.facebook.com/djslauka
http:www.facebook.com/Black-Cat-Soundsystem-488719414473936
http:soundcloud.com/slauka

Domači support sestavljajo prijatelji Bass Pass-a: DOT (ReadWrite Music) in BANCHO (Radio Študent) in DubDiggerz (Bass Warz).

http:www.youtube.com/user/basspassblog
http:www.facebook.com/BassPassBlog

www.facebook.com/dublabch0

Dubbing is a must

Vstopnina: 3 eur

 



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija