Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

DubLab: FROM DUB TO JUNGLE

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

ponedeljek, 23.11.2015 ob 22:00

konec: torek, 24.11.2015 ob 06:00

Vreme Ljubljana

Goran Volf aka. W.G. MY HELL JACKSON vnovič na Dub Lab ordu. Jungle vinile zbira in nabira že več kot desetletje in je pri tem zelo uspešen, saj njegova zbirka obega tako klasike kot raritete, ki nam jih bo poslal v eter. Nastopal je po skoraj vseh možnih klubih, zato jih tukaj ne bomo naštevali posebaj ob tem da mu tudi marskateri festivalski nastop ni tuj. Na Dub Lab odru nam bo lansiral set sestavljen iz delčka junglea, ki pa bo usmerjen bolj v dub in reggae sound. / www.mixcloud.com/goranvolf/wg-my-hell-jackson-live-ragga-jungle-mix-2008-sub-sub

RAW LAND (Area Zero)
David Žefran aka RAW LAND, povratnik na našem odru, ki prihaja iz Novega Mesta, je svojo “kariero” začel nekako pred desetletjem in sicer ga je pot zanesla predvsem v drum’n’bass vode. Nastopal predvsem po slovenskih klubih in festivalih, na Dub Lab večerih pa smo ga imeli priložnost slišati in videti kot del ekipe Area Zero. V zadnjem času se je usmeril v dub, reggae in dubwise vode, delček tega bomo lahko tudi slišali.
http:soundcloud.com/rawland-dubs

www.facebook.com/dublabch0

Dubbing is a must

Vstopnina: 3 eur
 

Podatkov o napovedanem dogodku praviloma ne preverjamo. Za morebitne napake je odgovoren organizator dogodka oziroma oseba, ki je te podatke posredovala. Če ste v napovedniku opazili kakšno netočnost, nas o tem obvestite.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close