Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Mami's magic: ETNICA

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

petek, 06.11.2015 ob 23:00

konec: sobota, 07.11.2015 ob 06:00

Vreme Ljubljana


Maurizio Beggotti z prijateljem Max-om Lanfranconi-jem stoji za projekti ETNICA, PLEIADIANS in TECNICA, ki so ljubiteljem Psy-trance glasbe dobro znani.

Skoraj 20 letna kariera v produkciji sodobne dance elektronike je v delo Etnice vnesla edinstveno elegantno raznolikost in močno karizmatičnost. Projekt je znan po vrhunskih nastopih v živo ter po kultnih albumih in nepozabnih hitih. Ob neprestani inovaciji zvoka in perspektive, ki ne pozna meja, Etnica vedno najde nove poti pri dajanju neponovljivega občutka in dviganja prahu na vsakem eventu, kjer nastopa.

Max Lanfranconi in Maurizio Begotti, sicer rojena v Italiji, od leta 1998 pa delujeta na Ibizi, imata za seboj 7 albumov, le ti pa zajemajo veliko uspešnic, ki tresejo Psy sceno že leta. Zahvaljujoč svoji ljubezni do glasbe in talentu za podžiganje navdušenja med obiskovalci, sta redna gosta mnogih velikih svetovnih festivalov in klubov.

Magični napoj je pripravljen.

Za vidna čutila bodo skrbeli čarovniki ter čarovnica iz Mushroom Magic Lights.

Vstopnina: 13 eur
 

Podatkov o napovedanem dogodku praviloma ne preverjamo. Za morebitne napake je odgovoren organizator dogodka oziroma oseba, ki je te podatke posredovala. Če ste v napovedniku opazili kakšno netočnost, nas o tem obvestite.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close