TECHSTURBATION with DAVID MOLEON

Ambasada Gavioli, Izola, Slovenija


Dogodek se je zaključil 11.10.2015 ob 6:00

Začetek je bil 10.10.2015 ob 23:00


AMBASADA GAVIOLI - privee

Po dolgoletni rezidenci v klubu Simfonija v Planini pri Uncu se serija Techsturbation v svoji deseti sezoni seli v našo zibelko klubske kulture, že ob restartu v Ambasadi Gavioli pa bo iz Granade priletel veliki mag hardgroove techna - DAVID MOLEON.

Kreativno in tehnčino vrhunski DJ in producent (pa tudi zvočni in spletni oblikovalec) s skoraj 20-letno kariero je eno največjih imen globalne hardgroove techno scene, kot miksmojster na treh gramofonih ali live-act pa je domač obraz festivalov in klubov, kot so Awakenings, Apokalypsa, Fabrik in Technoflash, nenazadnje pa tudi eden od favoritov ECO Festivala.

Največji hit ustvarjalca s preko 200 izdanimi skladbami, ki se ga drži vzdevek la joya espanola (španski dragulj) je San Salvador, njegovo glasbo izdajajo priznane etikete, kot so Pornographic, Syndikaat, Natura Viva in Neptuun City, sam pa vodi založbi Moop Up in Red Ribbon. Rdeča nit Davidovega zvoka je ritmični techno, prepojen s španskim soncem, pozitivno energijo in tribal ritmi, kar smo nenazadnje spoznali tudi v skladbah, ki jih je v preteklosti izdal pri založbi Techsturbation.

Kot poseben gost otvoritve novih klubskih zabav Techsturbation v Ambasadi Gavioli bo nastopil eden od dveh zmagovalcev ECO Contesta 2015 - MICHE, za trdni zlati standard serije pa bodo še enkrat več poskrbeli VEZTAX, GUMJA in MAJSTOR.
 



LINKED/povezane vsebine

Vreme Izola
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Izola, Slovenija