Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

TECHSTURBATION with DAVID MOLEON

Ambasada Gavioli, Izola, Slovenija

sobota, 10.10.2015 ob 23:00

konec: nedelja, 11.10.2015 ob 06:00

Vreme Izola

AMBASADA GAVIOLI - privee

Po dolgoletni rezidenci v klubu Simfonija v Planini pri Uncu se serija Techsturbation v svoji deseti sezoni seli v našo zibelko klubske kulture, že ob restartu v Ambasadi Gavioli pa bo iz Granade priletel veliki mag hardgroove techna - DAVID MOLEON.

Kreativno in tehnčino vrhunski DJ in producent (pa tudi zvočni in spletni oblikovalec) s skoraj 20-letno kariero je eno največjih imen globalne hardgroove techno scene, kot miksmojster na treh gramofonih ali live-act pa je domač obraz festivalov in klubov, kot so Awakenings, Apokalypsa, Fabrik in Technoflash, nenazadnje pa tudi eden od favoritov ECO Festivala.

Največji hit ustvarjalca s preko 200 izdanimi skladbami, ki se ga drži vzdevek la joya espanola (španski dragulj) je San Salvador, njegovo glasbo izdajajo priznane etikete, kot so Pornographic, Syndikaat, Natura Viva in Neptuun City, sam pa vodi založbi Moop Up in Red Ribbon. Rdeča nit Davidovega zvoka je ritmični techno, prepojen s španskim soncem, pozitivno energijo in tribal ritmi, kar smo nenazadnje spoznali tudi v skladbah, ki jih je v preteklosti izdal pri založbi Techsturbation.

Kot poseben gost otvoritve novih klubskih zabav Techsturbation v Ambasadi Gavioli bo nastopil eden od dveh zmagovalcev ECO Contesta 2015 - MICHE, za trdni zlati standard serije pa bodo še enkrat več poskrbeli VEZTAX, GUMJA in MAJSTOR.
 

Podatkov o napovedanem dogodku praviloma ne preverjamo. Za morebitne napake je odgovoren organizator dogodka oziroma oseba, ki je te podatke posredovala. Če ste v napovedniku opazili kakšno netočnost, nas o tem obvestite.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Klubi in prizorišča

Ambasada Gavioli, Izola

Vreme in promet

Vremenska napoved Izola

Promet in stanje na cestah

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close