To go or not to go – David Guetta

...that is the question. Pred dnevi me je že navsezgodaj zjutraj vsa navdušena zbudila prijateljica z zahtevo, da moram iti z njo na koncert v Stožice od Davida Guetta, ki bo sredi decembra. Začela sem preračunavati in kalkulirati, če mi bo zneslo s stroški in darili za vse rojstne dneve in za novo leto, ki bo mimogrede, pa se mi nikakor ni izšlo. Ona je seveda želela iti na najboljše mesto in temu primerno je dražja karta. In ujela me je ravno sedaj, ko sem sklenila, da bom začela varčevati za počitnice na Tajskem drugo leto. Rada bi si tudi kupila novo torbico, ker mi stara z rožico žal razpada, pa rabim keš za smučarske užitke v Italiji, pa za nove smuči in nepredvidene stroške, ki so kar naprej. Milijon nekih želja, ki se končajo pri omejitvah na bančnem računu.

Z veliko težavo sem ji rekla ne, ker sem morala nekje potegniti črto in to je bilo žal pri koncertu. Če ne bom sedaj premagala svoje želje, potem se ne bom nikamor premaknila z varčevanjem. Ampak, upanje ostaja, da prepričam najbližje, kaj si želim, da mi prinese Dedek Mraz...

Se pa že močno veselim brezplačnega dogodka, ki ga prireja Nikon, kjer bom lahko fotkala profesionalne modele in zanimive scene kot so ženski boks, ples na drogu, si ogledala in preizkusila novo opremo, šla na predavanje o Kongu od znanega fotografa Hodaliča... to bo party z novimi fotkami!

Zadnje dni me muči nekaj zelenega, ki se mu reče zavist. Nič kaj prijetno občutje, ki se ga moram nekako odvaditi. Znanka iz Taiwana, ki sem jo spoznala v Egiptu, mi pošilja razglednice iz krajev, kjer potuje in me spravlja ob pamet. Indija, Laos, Vietnam, Malezija... jaz pa trenutno potujem samo po party-ih po slovenskih klubih. Hm, mogoče bi ji lahko od tam pošiljala kartice. Kje vse sem že bila, aha... Inbox, Gospodarsko Razstavišče, Yucatan, Planet Tuš... da si privoščim malce črnega humorja.

Zadnji vikend me je po celodnevnem izletu v Italiji pot zanesla celo v Irish Pub v Ljubljani, ker je bilo še prezgodaj za clubbing. S prijateljico sva se spomnile, da sva bile pred dolgimi meseci tam, vendar nisva točno vedele, kje se že nahaja. Torej sva naredile nekaj krogov v starem mestnem delu in nato sva končno le dojele, da bi mogoče le morale pri neki trgovini levo in ne desno. Moški svet bi tukaj zagotovo imel določene komentarje kot so, da se oni tukaj že ne bi izgubili in kako je možno, da se ne spomniva takega znanega lokala s pivom kot je Guinness, Kilkenny, Strongbow.. .Pri puncah je pač vse možno! Zdaj imava dogovor, da če greva skupaj na party, lahko samo ena poskuša alkohol, druga pa čisto nič, ker sva opazile, da se naju že zelo majhne količine primejo in da potem nisva ravno za volan. Itak je pa bolj pomembno, da znaš žurati zgoraj brez... hočem reči, brez alkota...

Avtor: Ljubljančanka

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 22.11.2010 ob 19:44