Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Halloween Party ali končno noč za čarovnice

Še par uric in začela se bo sobota, pa ne tista čisto navadna, ampak čarovniška. Torej sem poslala prijateljici sms, če že ima novo metlo, da jo bova preizkusili in poleteli na tiste konce po svetu o katerih lahko drugače le sanjava. Za začetek in tudi za konec bi šli kar v tople kraje, ker sva se že naveličali jutranjega drgnjenja šipe na avtu, zmrznjenih prstov, rdečih noskov, popoldnevov, ki se prehitro spremenijo v noč, pa se zima še sploh ni začela.

Torej sva v prvem razredu odleteli naravnost v Bangkok, mesto polno svetišč in templjev, slastno kulinarično ponudbo in pestrim nočnim življenjem. Noči v Bangkoku so neverjetne, polne dišav po hrani in parfumih, prijetne vlage, luči in živahnega drhtenja, ki se nikoli ne konča. Ko si enkrat v tem mestu, bi se kar naprej vračal. Je kot vešča, ki te privlači s svojo toploto. In čudovito mesto za party slike v neštetih lokalih. Naslednje jutro je čas za polet na plažo s kristalno čisto vodo, ki naju v trenutku zvabi v svoj objem in uživanje s cocktaili. Sledi prepiranje kam naprej, ker sva kljub čarovniškim urokom še zmeraj omejeni s časom. Po težkih pogajanjih pade odločitev za Sydney v Avstraliji, najlepše mesto na svetu. Sydneyska operna hiša je neverjetna arhitektonska zgradba, ki je pravi raj za nočne party fotke dveh traparij željnih čarovnic.

Čas se hitro izteka in vrniti se morava v realnost, ki kliče po menjavi letnih gum na jeklenem konjičku. Sredina novembra se približuje z neverjetno hitrostjo in letos sem se odločila, da mi je dovolj vsakoletnega čakanja v vrsti. Kljub temu pa še zmeraj sredi dopoldneva naletim na vrsto in mi ni čisto nič jasno. Ah, očitno bo vzrok v krompirjevih počitnicah ali pa ljudje ne hodijo več v službo in delajo samo še vulkanizerji...

Po vegetarijanski pizzi in solati v najbližji restavraciji se končno vrnem v stanovanje in prva stvar, ki jo preverim, je seveda Facebook. Kaj je novega, kje je kdo bil oziroma kaj je kdo počel, so bile naložene kakšne nove fotke, mi je kdo poslal kako prisrčno darilce in tri pikice. Razmišljam o pozitivnih in negativnih vidikih tega omrežja in prevladajo pozitivni. V današnjem neprestanem hitenju le na tak način lahko ostaneš v stiku s prijatelji, ki niso doma v tvoji bližini in prijatelji iz tujine. Seveda so maili in telefonski klici, vendar Facebook še zmeraj nudi nekaj več. Prijateljica se je preselila v London in jo zelo pogrešam, vendar mi to omrežje omogoči, da sva lahko na bolj pristni vezi kot bi bile drugače. Med brskanjem po fbju me klikne prijatelj in mi predlaga žuranje in plesanje v Impulzu v Mariboru. Ne morem mu pokvariti veselja s pripovedovanjem o mojih čarovniških popotovanjih, ker mi itak ne bi verjel, tako da sprejmem njegovo povabilo na party in namesto metle vzamem fotoaparat...

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close