Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

I loooove to party – otvoritev sezone slikanja v Štuku v Mariboru

Ljudje se radi zabavamo, to je dejstvo. Nekateri sicer bolj, drugi manj, toda vsakdo ima neko obdobje, ko samo skače iz enega party-a na drug party. Le kakšno bi bilo življenje brez zabave?! Dolgočasno na kvadrat! Že nekaj časa me je mikal Maribor in sedaj, ko se je že zdavnaj končalo poletno zatišje in začelo študentsko rajanje, sem se odločila, da je čas za Štuk.

Ni mi bilo težko prepričati prijateljice, ki jo je na srečo minila lenoba in je bila spet za stvar. Sploh, ko je po novem spet samska in si strastno želi spoznati kakega tipčka, tako, da mi je kdaj že malo tečna, ko bi kar naprej hodila sem in tja. Še zmeraj pa boljše kot njeno stokanje in jokanje za bivšim, ki si zasluži, da je odšel v koš oziroma v delete, ker je bil pravi veliki egoist in šovinist. Ok, boljše, da neham s tem, da ne bo kdo zelo hud name.

No, veliko prijateljev mi kar naprej teži, kdaj bom kaj pokazala party slike, ko se zmeraj hvalim z novim fotoaparatom in da bom na veliko fotkala iz žurov. Moj dragi mi je fotiča kupil za novo leto in me res čudovito presenetil z darilom, vendar sem do sedaj spravila skupaj samo slike naravnih lepot in domačih zabav, ki so mi postale nekako dolgočasne in ne več polne izzivov. Fotoaparat mi je škoda nositi s seboj na party-je, ker je dosti večji v primerjavi s prejšnjim, ki je bil ravno pravi za mojo dlan, novi pa kar bode v oči z velikostjo in še bojim se, da mi ga ne bo kdo poškodoval v množici. Sicer se mi že totalno cedijo sline po novih modelih, po novih objektivih in bliskavici, vendar je žal to drag šport in bo prej treba zaslužiti evrčke.

Tako, da je po neprestanem težačenju le padla odločitev za otvoritev sezone s party slikami v Štuku v Mariboru. Torbica, ki sem jo dobila zraven fotiča, ni bila ravno v stilu z mojimi cunjicami, tako da sem ga stlačila kar v mojo črno torbico z rožico. Nohte sem si nalakirala z živo rdečo barvo, si na roke dala rdečo zapestnico, da sem dobila dodatnega poguma in energije ter se odpravila z mojo prijateljico, fotičem in ogromno željo po party slikah v Maribor. Aja, pa s cliotom, ki mu manjkata dva pokrova na gumah, ratkapi ali kako se že temu reče. Najprej je izginila ena, nato še druga. Zelo skrivnostno.

No, da ne zaidem, party je totalno uspel in party slike tudi, kar je najbolj pomembno. Začelo se je zelo sramežljivo, na začetku ga sploh nisem upala potegniti ven, potem me je pa prijateljica brcnila v rit, ne sicer dobesedno in sem ga izvlekla ven ter začela slikati. Folk na začetku ni bil navdušen, ko pa sem jim obljubila fotke po mailu in ko je bilo več hlapov v zraku, je zadeva stekla in party slike iz Štuka v Mariboru so se začele kopičiti, ker ko enkrat padem notri, ne morem odnehati. Prijateljica se mi je nastavljala z raznimi tipčki in bejbami, da sem bila že zmedena glede njene usmeritve. Jaz pa sem samo izkoristila zadevo v nulo in slikala kot nora. Naslednji dan sva pozno zvečer gledali party slike in se za kakšne sploh nisva mogle spomniti, kdaj sva jih slikali. Nekatere niso bile ravno za javnost in bodo ostale skrite, veliko večino sem pa pokazala prijateljem, ki so bili zelo navdušeni. Ne preostane mi drugega, kot da ga naslednjič spet vzamem s seboj in posnamem nove party slike...

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close