Tangice, točka G in zumba

Tangice so moje najbolj priljubljeno oblačilo, saj so zmeraj moderne. Jesenska, zimska, spomladanska, poletna moda se kar naprej spreminja, a tangice ostajajo. Tako kot diamanti. Večne so. Najrajši imam klasične črne, brez čipk, s tankimi trakci ob strani. Ponavadi jih dobim v H&M-u, čeprav jih nimajo vedno na voljo. Vem tudi, katera številka mi ustreza in če jih imajo, jih samo zagrabim in šibam z njimi vsa zmagoslavna na blagajno.

V primeru, ko jih nimajo, se začnejo muke iskanja nadomestnih. To je tako, kot če si samski in iščeš primernega partnerja, ki se ti mora prilegati. Če te žuli in tišči, že ni pravi. Problem je tudi, ko jih v veliko trgovinah ne moreš preizkusti in potem prideš domov, jih veselo oblečeš, se pogledaš v ogledalo in se zgroziš. Tangice ti morajo biti ko ulite, kot druga koža in dovoljena niso nobena odstopanja. Velikokrat me premamijo drugačne, takšne z veliko čipkami in bolj živahnimi barvami, vendar vedno končajo na dnu omare.

Moj sosed, ki stanuje pod menoj, ni ravno navdušen nad njimi. Kar naprej mi polzijo iz rok, ko jih obešam ali pobiram iz kljukic in potem pristanejo na njegovem balkonu. Moram priznati, da včasih spijem kakšen kozarček vina preveč, ko to počnem in potem obstaja še večja nevarnost zdrsa. Od obiska Ptuja in Ptujske kleti sem postala njihova oboževalka in v hladilniku me zdaj vedno čaka steklenica ravno prav ohlajenega belega vina Pullus Sauvignon – G. Vino v vonju spominja na črni ribez, bezeg, grenivko in kosmuljo, značilen vonj pa se nadaljuje v bogat okus s posebej izrazitim dolgim zatonom. To sem seveda prepisala, ker sama v vinu vsega tega res ne zaznam. Všeč mi je predvsem njegov okus in G senzorična točka, ki strastno objema steklenico. Ja, priznam, najprej me je premamil zunanji videz in šele nato vsebina.

Točka G me spominja še na nekaj drugega, vendar naj bo to bolj obsežna tema za kakšno drugo priložnost. Krešejo se mnenja, ali ta erogena cona sploh obstaja, pa bom to prepustila vaši odločitvi in preizkušanju. Počnite to le med štirimi stenami, saj je postalo malce prehladno za telovadbo v naravi.

In ko sem že pri telovadbi in hladnejših temperaturah, se je s septembrom odprla sezona rekreacije v zaprtih dvoranah. Pojavilo se je kar nekaj novih skupinskih vadb kot so recimo gliding, zumba, BeBalanced in druge. Premamil me je predvsem opis zumbe, ki naj bi bila enostavna, učinkovita in zabavna plesna vadba, s katero boste hoteli vaditi vsak dan in to z veseljem. S pomočjo vadbe se poveča izgorevanje maščob in poraba kalorij ter se krepijo mišice. Če smo pošteni, to naj bi veljalo za vsako vadbo. Predznanje in soplesalec nista potrebna. To je že boljše. Seveda vtipkam v Google zumba in you tube in posnetki me navdušijo. Vadba bo ravno prava, da se znebim odvečne maščobe na bokih in še zabavala se bom. Super!

Aja, da ne pozabim na soseda. Včeraj mi je spet prinesel tangice in povabila sem ga na kozarček vina in odkrivanje točke G, da ga malce omehčam, ko se mora rekreirati po stopnicah. Ubogi revež, preživel je zelo naporno noč...

Avtor: Ljubljančanka

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 26.9.2010 ob 12:43