Elektroliza.15

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 10.1.2010 ob 6:00

Začetek je bil 9.1.2010 ob 22:00


DJ GODFATHER (Electrobounce / Detroit, ZDA)
XED & N-TER (Crobot Crew / Hrv)
YAS (Soba23 / Hrv)

DULASH (gumitwist)
OCULAR (MaschinenAvantgarde, Elements / Slo)

DJ GODFATHER (Brian Jeffries) je ghetto tech producent in DJ ter glavni akter na detroitski glasbeni sceni že več kot 14 let. Upravičeno se ga drži sloves kot enega očetov omenjene in pri nas dokaj neznane glasbene zvrsti, ki na univerzalen način spaja klubsko plesno glasbo z raznimi elementi electra, hip hopa, techna, Miami bassa, Chicago Housa, jungla in še česa. Godfather je soustanovitelj priznane electro/ghetto tech založbe Twilight 76 in njenih podznamk Databass Records, Juke Trax in D.E.T., prek svoje internetne mp3 distribucijske hiše Electrobounce pa skrbi za širšo globalno promocijo podzemne plesne glasbe kot so Detroit Ghetto Tech, Chicago Ghetto House, Electro, Baltimore Club in Techno.

Mojster lepljenja različnih žanrov in vrhunske spretnosti za gramofoni je eden bolj iskanih svetovnih DJ-jev, ki ima za seboj več kot 80 izdaj, med katerimi poleg pestre lastne produkcije izstopajo tudi remiksi večjih glasbenih zvezd kot so Fatboy Slim, Kid Rock, Luke, Westbam, Andrea Parker, Daft Punk in mnogi drugi, svoj vidni prostor pa zaseda tudi na raznih kompilacijah kot so From Beyond, DJ Icey, Westbam, Coming From Tha D Vol. 1 & 2, Frankie Bones, Deep Porn Soundtrack, Sleeze Nation Soundtrack, Sunshine Comp. with DJ Assault, Penalty Comp, znan pa je tudi po delovanju v art hip-hop skupini Players Only ter v avantgardni electro zasedbi Ectomorph, s katero sodeluje tako v studiu kot njihov tour DJ.

Godfather je neprestano v gibanju ter odkrivanju novih teritorijev in lastnega zvoka, ki ga ob neskončni produkciji in ljubezni do glasbe vztrajno potiska do samih ekstremov. V klubu Channel Zero se bo DJ Godfather predstavil z dvournim ghetto tech setom, v katerem se lahko pričakuje nepredvidene mash–up izlete in spiljene dj veščine. Kot se za podtalni electro servis Elektroliza spodobi, pa bomo prvo letošnje gostovanje tudi tokrat oplemenitili z raznovrstnimi Detroitskimi electro žlahtninami.

Vstopnina: 7 eur do 23h / 8 eur do 24h / 10 eur

http://www.myspace.com/djgodfather76
http://www.electrobounce.com
DJ Godfather diskografija: www.discogs.com/artist/DJ+Godfather

www.myspace.com/elektroliza

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka ELEKTROLIZA.15

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija