SMASH !T 4 - VERSUS EDITION + 4 DECKS PERFORMANCE!

SubSub, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 20.6.2009 ob 5:00

Začetek je bil 19.6.2009 ob 23:00


FUNKADELIQ (Vipnox, Eclectrissive Prom., www.myspace.com/funkadeliqmusic) vs. SOUNDWAVE (Freelance)

Z globokim, novim ter unikatnim zvokom lahko opišemo "Zvočno-valnega" kranjčana, ki se poigrava z zvoki novejše progressive. Ščepec technoidnosti pa daje soundu še dodaten smisel, katerega formira njegov zmiks. Torej lahko pričakujemo nekaj čisto svežega, začinjenega in pa SMASH !T voljnega izpod prstov Soundwave-a!

ALEXO (Alekso rec., SubCult, www.myspace.com/alexo) vs. DRAWLE (Freelance, www.myspace.com/djdrawle)

Celjsko - Ljubljanski "obračun", ki se bo odvijal v klubskem prostoru SubSub-a bo pričel Alexo. Mladi up slovenske techno scene ter lastnik Alekso založbe je s svojimi hiti Euphoria, Firecracker in mnogih drugih zasedel mesto v chartih, kar nekaj priznanih svetovnih techno DJev. Celjski "Tech-F16" pilot bo s svojimi "Tekkno-raketami" obogatil in poizkušal razorožiti prosto leteče napade DJ Drawle-ta iz Brezovice. Drawle, kot finalist natečaja SYLD 2007 je v zadnjem času znan odrešitelj techno glasbe, ki jo iščemo ter diggamo po vseh plesiščih naših klubov. V tokratnem "boju" se bosta pomerila za tremi gramofoni in pokazala kako se stvarem streže the hard way!

STUPA (iLLusion art, www.myspace.com/djstupa ) vs. TiBe (Eclectrissive promotions)

Kot tudi na prejšnjem SMASHovanju bosta tudi na tokratnem petkovanju s svojim tribal, driving zvokom nastopila dokaj znani mešalec tekkno-malte STUPA, kateri prihaja iz Komende...in pa malo manj znani metalec peska v mischunge machinen, TiBe iz Ljubljane. Stupa, ki "ciljno" publiko navdušuje že od leta 2002 s svojo technično dovršenostjo in  pedantnim izborom techno glasbe je član / DJ organizacije ILLUSION ART iz Kamnika. Njegov prepoznavni unikatni sound je bilo slišati že v skoraj vseh klubih po Sloveniji, kot tudi zunaj naših meja. Skupaj bosta tvorila nepozabni techno vajb in pa "suprslajd" v enem kosu serviran mnogim.

ŠTIRJE MUŠKETIRJI ( Pervert Techno community )

Specialni performance, ki se bo odvijal v Klubu SubSub, je prvi, vendar zagotovo ne več zadnji na naših tleh. Štirje gramofoni, dva mixerja in odrezav pristop prikrit z "masko" je zagotovo dovolj dober razlog za obisk SMASH !T 4 dogodka. Techno, techno in še enkrat techno z navdihom!!! Ko hočeš, želiš in rabiš nekaj kar te vozi, pripravi do plesa, razmiga...itd! Ko bi potreboval malo več manevrskega prostora in čisto nič več drugega, to pomeni... Da "Janez dela to z občutkom"!! V dveh urah razmigovanja, blagih ušesnih techno ritmih, deckiranju po 4ih "bojnih površin", se bodo naši vitezi spoprijateljili z vsemi možnimi prijemi in triki! Not worth to miss it!

Music policy: PROGRESSIVE, TECHNO, TRIBAL TECHNO

ENTRY: 5€

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka SMASH !T 4 - VERSUS EDITION + 4 DECKS PERFORMANCE!

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija