Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

SNAP!

Obvezen žur za vse, ki ste mladost preplesali v Titanicu, DC3 Dakoti, Eldoradu, Babilonu, Lajfu, Yucatanu ... in odštevali dneve do naslednjega vikenda ob listanju Brava, kompilacijah Gama MM, Power Mix, Dance Sensation in spotih na Vivi.

Ena od uspešnic letošnje cirkuške sezone, serija TUTTI FRUTTI, bo v aprilski izdaji gostila eno najsvetlejših zvezd svetovne dance scene, od časov, ko je bil rap obvezna sestavina plesnih hitov do novega milenija, ko je nemška štanca postala trance.

SNAP! je en največjih glasbenih ikon iz časa, ko je Slovenija postala država in smo začeli odkrivati radosti pop kulture. Ere, ko smo na walkmanih vrteli kasete s hiti The Power, Rhythm is a Dancer, Cult of Snap, Color of Love, Ooops Up in Mary Had a Little Boy, medtem ko so Exterminate, Do You See The Light, Welcome To Tomorrow, The First The Last Eternity že zaznamovali pohod discmana. Ja Snap! je res ikona nekega časa, katere glasba še vedno kraljuje na radijskih valovih tako v originalu kot obdelavah (Sagi Rei, Bastille), tokrat pa boste lahko s svoimi mladostnimi heroji prvič pri nas zaplesali tudi v živo.

Pozabite na muziko 80. - zdaj so in 90. leta!

Tricky!|11.04.2015
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close