Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

ECO FESTIVAL 2015: 7 Years of Pure TECHNO Experiences

Opatje selo pri Novi Gorici bo med 24. in 26. julijem pozdravilo elektronske kralje s treh kontinentov. 7. ECO Festival bo na svojih odrih gostil bogat nabor artistov, od pionirjev žanra do največjih zvezd tehno aren, ponudil pa bo tudi cel kup ekskluziv in premier ter pregled regionalne tehno scene. Naš osrednji poletni elektronski festival nadaljuje izročilo legendarnih kraških serij MeetMe in Sindustry, v pravljičnih sedmih letih pa se je uveljavil tudi kot eden najlepših butičnih tehno festivalov v srednji Evropi. Ni največji, ima pa zelo toplo dušo in posluh za želje svojega vse številčnejšega in zvestega občinstva.

PROGRAM POLN PREMIER IN EKSKLUZIV

Detroitski pionir JEFF MILLS bo v 7. ECO Festival vtkal pionirski duh tehna iz časov, ko je le-ta pobegnil iz stekleničke in se podal na osvajalski pohod po svetu, kot njegov naslednik pa bo DUBFIRE iz z grammyjem okitenega dueta Deep Dish predstavil vizijo sodobnega tehna, ki jo širi s svojim kolektivom Sci+Tec.

Po daljšem času se k nam vrača britansko-portugalska naveza THE ADVENT vs THE INDUSTRYALIZER, Ukrajinka MARIKA ROSSA pa nepogrešljiva brazilska falanga PET DUO in FERNANDA MARTINS in Španci CESAR ALMENA vs THE NUKE ter DAVID MOLEON vs HORACIO CRUZ, Portugalca DJ LINK in CAROL FAIRY in Britanec INSTIGATOR. Potrjeni so tudi že domačini VEZTAX, GUMJA in OGI, prihaja pa še nekaj zanimivih imen.

PREPARTYJI + UGODNEJŠE VSTOPNICE + ECO DJ CONTEST
Za vse informacije o še nenajavljenih didžejih spremljajte uradni FB profil organizatorja na www.facebook.com/ecofestival. Tam boste našli tudi vse podatke o najugodnejših vstopnicah in druge potreben informacije o dogodku. Didžeji pa bodite pozorni tudi na skorajšnji razpis natečaja, ki prinaša super nagrade.
 

Tricky!|11.04.2015
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

ECO FESTIVAL 2015

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close