Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Umek po enem letu ponovno v Ambasadi Gavioli

Po razprodanem Oldies Goldies večeru februarja 2013, se Umek ponovno vrača v Ambasado Gavioli, tokrat spet z retro pridihom. Uroš v svoji produkciji rad gleda le naprej in temu primerno konstantno postavlja trende v tehno in tech-house žanru, a se vseeno rad spominja utripa starih dobrih partijev. Zato na kulturni praznik, 8. februarja 2014 ne bo slišati starih hitov kot lani, temveč bo naš največji DJ priredil hommage rejvom iz devetdesetih in začetka novega tisočletja, ko so se pri žuranju delali vzdržljivostni rekordi. In kje drugje obeležiti spomin na klubske maratone, kot v eni in edini – Ambasadi Gavioli!

12-urni ples na dolge proge se bo začel 8.2.2014 ob 22.00 in končal naslednji dan ob deseti uri zjutraj. Nabor DJ-jev je skoraj festivalski, saj so organizatorji pripravili program na obeh plesiščih, sestavljen pa bo pretežno iz Umekove lastne 1605 garde. Ob stebrih dance lounge-a bo tako poleg fotra moč slišati železni repertoar najboljših domačih in tujih mojstrov kot so Stefano Noferini, Olivier Giacomotto, Uto Karem, Mike Vale in Groovebox, medtem ko bo temelje dvignjenega mezzanina na test postavila četa v pretežno domači sestavi. Vsega skupaj se bo v pol dneva za mešalkami zvrstilo 14 DJ-jev.

Lani so zamudniki obžalovali, da si niso vstopnic zagotovili v predprodaji, saj se je na dan dogodka kolona zabave željnih vila skoraj okrog kluba, zato letos priporočamo pravočasen nakup. Vstopnice so od včeraj že na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih, več informacij pa najdete na Facebook strani dogodka (https://www.facebook.com/events/172880566240634/). 

 

UMEK press|27.12.2013
« Novice|Aktualno|PR|Priporočamo|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close