Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Bodywork ali 40-ta odiseja prve tehno dame Trick-C

Za uvod v novo sezono je Trick-C za praznovanje rojstnega dne na ediciji BodyWork VI izbrala kraj, ki ima zanjo prav poseben čar. Semkaj se že skoraj dve desetletji vedno znova zelo rada vrača v objem vseh njenih najbolj zvestih prjateljev in oboževalcev - v mariborsko Pekarno. V zlati dobi 90-ih let so se prav tukaj zraven Trick-C kalili še številni mojstri slovenske elektronike, medtem ko so zabave in druženja željne množice polnile Gustava, Kurda in Skate halo.

To noč bodo v KURD-u umetniki „mlade“ in „stare“ počastili spomin na dan, ko je bila Trick-C pred 40. leti vržena v svet glasbe, novi obrazi, nostalgija in ponovno srečanje starih znancev pa bosta kot nalašč za obnavljanje vtisov iz nepozabnih nočnih dogodivščin, ki jih je zakuhala kot didžejka, promotorka in organizatorka zabav. Pripravite se na veselo druženje v mozaiku tehna!

Kot prvi bo za uvod v svežo sezono rojstni dan prve dame slovenske elektronike zalil njen stalni, že častni gost, priznani kranjski mojster Veztax. Pri mešanju glasbe in glav plesalcev bo pomagala prodorna mlada slovenska ekipa Night Activities, čigar tehnastične barve na praznovanju zastopata Drawle in Gamut, za poseben uvod v poseben večer pa bo poskrbel DJ Mary, legenda elektronike, ki ga vsi poznamo kot pionirja hrvaškega tehna, to noč pa se bo predstavil v svoji nežnejši izvedbi. V setu tech house ritmov mu bo družbo med mešanjem delala MisTina, mlada in prodorna DJ-ka, ki je prav letos zabeležila številne uspehe v svoji glasbeni karieri. Na zabavi bo zavihtela rokave tudi slavljenka Trick-C, gruvasto in plesno, rojstnodnevna odiseja pa se bo končala z nekoliko tršimi ritmi hrvaškega underground tehna v Ravenroll stilu - Teo Harouda & Zoky obljubljata energično potovanje skozi kolaž nostalgično obarvanega hardgroove tehna.

Najlepše darilo za rojstni dan Trick-C boste vsi, ki boste prišli in se zabavali, družili in tako v slogu pravih party-zanov skupaj z njo do jutranjih ur prepluli nepozabno rojstnodnevno odisejo.

Več slik

Trick-C|19.12.2012
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Bodywork (Trick-C's 40th odyssey)

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close