INTERNATIONAL FOAM FESTIVAL 2011 with AVICII & DAVID MORALES

Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 16.10.2011 ob 5:00

Začetek je bil 15.10.2011 ob 21:00


AVICII
Poznan tudi kot Tim Berg, s pravim imenom Tim Bergling, v Slovenijo prihaja prvič! In zaželeli ste si ga takorekoč vsi. V letu 2010 je s hitoma Bromance (The Love You Seek) ter My Feelings For You naskočil vse svetovne glasbene lestvice, v letošnjem letu pa naravnost eksplodiral s superhiti Levels, Fade Into Darkness, Penguin in remixoma Armin Van Buuren – Drowning ter Nadia Ali - Rapture. Da je mladi Šved vroča roba, se zaveda tudi David Guetta, ki ga je povabil k ustvarjanju pesmi za nov album – in izbrusila sta še eno uspešnico, Sunshine.


DAVID MORALES
“Komaj čakam, da se vrnem v Slovenijo!” Večni šarmer pri katerem publika čaka, kdaj bo odvrgel majico in pokazal svoje izklesano, s tatooji porisano telo. Morales je ljubljenec slovenske publike. Njegovi nastopi so neverjetno energični, njihov ritem pa te naravnost prisili v ples.


David Morales je živa legenda house glasbe. Njegovi hiti so epski – Needin U, How Would You Feel in Here I Am. Remixiral pa je tudi skladbe največjih – U2, Michael Jackson, Jamiroquai, Mariah Carey, Britney Spears, itd.

IAN CAREY
Direktno iz Miamija. Avtor enega največjih klubskih hitov vseh časov – Rise. Leta 2008 ga je zapakiral v modern preobleko in nastala je plesna granata Keep On Rising.
A Ian ne živi v preteklosti – letos je v orbito poslal novo super uspešnico v sodelovanju z še dvema ikonama pop glasbe – Snoop Doggom in Bobbyjem Anthonyjem. Tej MTV uspešnici, je ime Last Night.

Vstopnina: STOJIŠČE - 29€, VIP STOJIŠČE - 34€, VIP SEDIŠČE - 40€

Spektakel z edinstvenimi vizualnimi efekti, peno, ognjem, plesnimi točkami in laser showom, prvič v Sloveniji.





LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka Foam Festival

Galerija slik
Slike z dogodka INTERNATIONAL FOAM FESTIVAL 2011 with AVICII & DAVID MORALES

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija

Foam Festival
Tudi jaz sem očitno ena izmed tistih, ki se ji leta začenjajo poznati. Po dolgem desetletju in več, ko smo se šli večinoma tehno elitizem z...