Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

INTERNATIONAL FOAM FESTIVAL 2011 with AVICII & DAVID MORALES

Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana, Slovenija

sobota, 15.10.2011 ob 21:00

konec: nedelja, 16.10.2011 ob 05:00

Vreme Ljubljana

AVICII
Poznan tudi kot Tim Berg, s pravim imenom Tim Bergling, v Slovenijo prihaja prvič! In zaželeli ste si ga takorekoč vsi. V letu 2010 je s hitoma Bromance (The Love You Seek) ter My Feelings For You naskočil vse svetovne glasbene lestvice, v letošnjem letu pa naravnost eksplodiral s superhiti Levels, Fade Into Darkness, Penguin in remixoma Armin Van Buuren – Drowning ter Nadia Ali - Rapture. Da je mladi Šved vroča roba, se zaveda tudi David Guetta, ki ga je povabil k ustvarjanju pesmi za nov album – in izbrusila sta še eno uspešnico, Sunshine.


DAVID MORALES
“Komaj čakam, da se vrnem v Slovenijo!” Večni šarmer pri katerem publika čaka, kdaj bo odvrgel majico in pokazal svoje izklesano, s tatooji porisano telo. Morales je ljubljenec slovenske publike. Njegovi nastopi so neverjetno energični, njihov ritem pa te naravnost prisili v ples.


David Morales je živa legenda house glasbe. Njegovi hiti so epski – Needin U, How Would You Feel in Here I Am. Remixiral pa je tudi skladbe največjih – U2, Michael Jackson, Jamiroquai, Mariah Carey, Britney Spears, itd.

IAN CAREY
Direktno iz Miamija. Avtor enega največjih klubskih hitov vseh časov – Rise. Leta 2008 ga je zapakiral v modern preobleko in nastala je plesna granata Keep On Rising.
A Ian ne živi v preteklosti – letos je v orbito poslal novo super uspešnico v sodelovanju z še dvema ikonama pop glasbe – Snoop Doggom in Bobbyjem Anthonyjem. Tej MTV uspešnici, je ime Last Night.

Vstopnina: STOJIŠČE - 29€, VIP STOJIŠČE - 34€, VIP SEDIŠČE - 40€

Spektakel z edinstvenimi vizualnimi efekti, peno, ognjem, plesnimi točkami in laser showom, prvič v Sloveniji.

Podatkov o napovedanem dogodku praviloma ne preverjamo. Za morebitne napake je odgovoren organizator dogodka oziroma oseba, ki je te podatke posredovala. Če ste v napovedniku opazili kakšno netočnost, nas o tem obvestite.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Slike

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close