DAVID GUETTA

Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 18.12.2010 ob 4:00

Začetek je bil 17.12.2010 ob 20:00


DAVID GUETTA

+ podporni program:

Glenn Morrison
Osebni varovanec in podporni didžej na svetovni turneji Armina van Buurena.
www.glennmorrison.com

Kryoman Robot Invasion
Atraktivni lasersko-kriogensko-digitalno-pirotehnični performans iz ibiških superklubov Amnesia, Pacha in Space.
www.kryoman.com

Angel Anx
www.angelanx.com

Eddie F
www.myspace.com/eddief


+ teater zvoka in luči
+ drugi nastopajoči artisti

 

 

V sistemu Eventim so vstopnice za parter razprodane, na voljo pa je še nekaj vstopnic za zeleni ring. Zadnje vstopnice za to cono so na voljo še v prodajni mreži Petrol in pri agenciji Collegium Mondial Travel. Po dosedanjem trendu prodaje bo veliki predbožični koncertni spektakel z Davidom Guetto v Stožicah razprodan v začetku decembra, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic.


NA DAVIDA GUETTO Z VLAKOM = KAR 75% CENEJE!

Za pot na koncert Davida Guette lahko izberete zabaven, ugoden in okolju prijazen prevoz z vlakom. Na dan koncerta vam Slovenske železnice s predloženo vstopnico za koncert ponujajo kar 75–odstotni popust za potovanje z vlakom do Ljubljane. Ob nakupu vstopnice za to prireditev v info centrih na železniški postaji v Ljubljani, Mariboru ali Celju, prejmete še kupon za 50–odstotni popust pri nakupu enosmerne ali povratne železniške vozovnice za dve osebi. Z železniške postaje Ljubljana do športnega centra Stožice se lahko odpravite:

a) Peš: glavna železniška postaja je od ŠC Stožice oddaljena 3 km oz. 40 minut hoje. Priporočamo vam pot od podhoda postaje, preko Vilharjeve ulice vzdolž Železne ceste, po Vojkovi cesti do ŠC Stožice.

b) Z vlakom: na glavni železniški postaji vstopite na vlak, ki pelje proti Kamniku in izstopite na prvem postajališču LJ Brinje, ki je od ŠC Stožice oddaljeno približno 2 km oz. 25 minut hoje po poti spominov in tovarištva. Priporočamo vam nakup dnevne mestne vozovnice, ki velja za povratno potovanje in za katero boste odšteli le 2 evra.

c) Z mestnim avtobusom: do ŠC Stožice se lahko odpravite z avtobusom LPP št. 20, v smeri Novih Stožic, do končne postaje. Železniški postaji najbližja postajališča avtobusov LPP št. 20 so Bavarski dvor (Slovenska), Razstavišče (Dunajska) in Bežigrad (Linhartova cesta).
 




LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka Koncertni spektakel leta v Ljubljani: DAVID GUETTA @ ARENA STOŽICE

Galerija slik
Slike z dogodka David Guetta - v prodaji je zadnji paket vstopnic

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija

David Guetta - v prodaji je zadnji paket vstopnic
Da je David Guetta eden najbolj vročih svetovnih pop zvezdnikov in da ima tudi v Sloveniji zelo veliko prijateljev, dokazuje odlična prodaja...