Elektro K4 z I-F

Tale štirka se očitno vrača na najin spored rejvanja. V petek sva bila na skoraj naftalinskem elektro večeru, pa še ta vikend greva na očitno spet naftalinsko Downlands veselico. Ampak o trdi tehnaži naslednji teden, ta vikend je bil bolj elektro obarvan.

Obvezno preparty ogrevanje sva opravila kar na začasnem domu in sva se nato dovolila zapeljati do centra civilizacije (seljota kot sva, sva seveda zaštrikala vozni red avtobusa). Spet moram najprej pojamrati nad clubbing kulturo domorodnih znalcev in ostalih sporadičnih obiskovalcev. V klub sva prišla okrog pol polnoči in sva bila prva obiskovalca! Ker kaj? Verjetno je to neka meščanska fora?

Tudi po polnoči se klub ni in ni hotel napolniti, tako da sva že kar ugibala, ali bodo glavnega gosta kar stlačili na malo plesišče, saj do nekaj čez 1 glavno plesišče sploh ni bilo odprto. V tem času je na malem plesišču izjemno všečno ogreval (verjetno) Ijon Tihi (brez pilota Pirxa), tako da sva ob šanku pridno vzdrževala (plesno in pivsko) kondicijo. Skoraj sva že obupala nad tem, da bova razen osebja sploh poznala še koga - ampak sva se žal zmotila. Zakaj žal? Ker je ob starih znancih vse šlo v maloro! Vključno z mojimi petimi evri, ki sem jih hranil za jutranji taxi :)

No, proti poldrugi uri nas je nekaj izgubljencev le začelo poplesavati na glavnem plesišču, kjer je Schrauff poskušal pripraviti teren za glavnega gosta. Nekaj čez drugo uro pa je prihrumel I-F in takoj nakazal, kako se bo odvijal večer: epske elektro klasike, nekaj prarejva in acida ter še malo pop kiča za zvrhano mero tistega "to mi deli mudel" zadovoljnjega brundanja. Ata zna!
Vmes se je štirka celo malo bolj napolnila, tako da večer ni izpadel kot privatka parih znalcev, nekaj naključnih izgubljencev in vedno prisotnega inventarja.
Na koncu je Octex v tokrat presenetljivo trši izvedbi samo še pospravil, kar je ostalo - in roko na srce, večina se je hipstersko pobrala okrog štirih, ko je I-F zaključil.

Res škoda, da tako kul dogodek ni bil bolje obiskan. Ne bom iskal vzrokov za slab obisk, ampak morda bi odgovorni lahko malce razmislili, kaj storiti.Za takšne evente imate vedno našo podporo!

Fotke so v naši galeriji


Avtor: Kelvan

Objavljeno: