Kako je umazani Holandec ukradel šov noremu Jokerju

Obiskovalci premierne zabave z DJ Jokerjem, ki se je sinoči odvijala v ljubljanskem klubu Cirkus, so spet prišli na svoj račun. Po decembrskem vskoku Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana na prvi Fashinista Party in slab teden za tem, ko se je v klubu s svojo novo spremljevalko zabaval Simon Marlin iz tandema the Shapeshifters, je tokrat za nepričakovani dvig pritiska poskrbel DJ Chuckie.

Nizozemski težkokategornik, avtor hitov, kot sta "What happens in Vegas" in "Who is ready to jump?"je na že tako razbeljen žur proti jutru vletel v spremstvu kolegov iz skupine Glow in the Dark, ob navdušenju polnega kluba skočil za gramofone in raztrgal plesišče s svojim značilnim "Dirty Dutch" zvokom. Tako se je najbolj vroči klub v prestolnici v anale nočnega razvrata zapisal še z enim epskih afterjem. A podrobnosti o tem, kaj se je sinoči dogajalo v Cirkusu, bodo ostale v Cirkusu

Klub Cirkus vam bo aprila spet postregel z več kot petnajstimi zabavami, med katerimi ne spreglejte gostovanj DJ Phoxa iz Las Vegasa (11/4) in r&b rezidenta ibiške Pache, Teddy-O-ja (18/4) v seriji Cirkus Jam, že naslednji petek bo premierno v Sloveniji nastopil hitoidni David Puentez (6/4), tandem Vanillaz bo v petek 13/4 gostil zabavo ob izidu skladbe "Moreplay", na žurerskem koledarčku pa obvezno obkrožite tudi dva četrtka: 12/4 bo kot glasbeni gostitelj eventa Sex in the City nastopil vroči tandem DJs From Mars, v prvomajske počitnce pa nas bosta popeljala Eureka! in Andy Moor (26/4).


Avtor: EEMM

Objavljeno: