Groove Armada Superstylin' v Byblosu

Klub Byblos je v noči na soboto naredil majhen odmik od svoje običajne programske ponudbe, a le zato, da bi gostom ponudil festivalsko atrakcijo letošnje sezone, Groove Armada Red Light Show.

Program je že takoj ob najavi zbudil veliko zanimanja v širši regiji in tudi med občinstvom, ki sicer v velike klube ne zahaja prav pogosto, tako da smo bili na plesišču priča zelo pisani, a zelo zadovoljni druščini. Zanjo sta Andy in Tom pripravila pravo avdio-vizualno poslastico, v kateri sama mešata tako zvok in sliko.

To pa je bil šele uvod v udarni teden, v katerem se bo v sredo, 19. avgusta v Poreču na edinem Jadranskem nastopu sezone in le 12 dni pred izidom težko pričakovanega albuma "Nothing But the Beat" ustavil tudi največji plesni zvezdnik, David Guetta. V petek, 19. avgusta pa mu bo sledil še nepopravljivi Alex Gaudino, ki trdi, da so Italijani največji in najboljši (glasbeni) zapeljivci. No, le pridite in preverite na lastne oči in učesa.

Za zaključek sezone pa bosta 26. avgusta poskrbela Dennis Ferrer in Andre Hommen!

Avtor pripetih fotografij je Matjaž Tavčar.


Avtor: EEMM

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

Groove Armada
12.8.2011 23:00, Byblos, Poreč

Groove Armada v Byblosu predstavlja Red Light Show
12. avgusta bo poreški klub Byblos gostil vrhunec sezone za glasbene sladokusce. V goste prihaja Groove Armada z multimedijskim šovom Red Light....