Metalcamp 2011 - množičen obisk in sonce

Med enotedenskimi metalskimi počitnicami, na Metalcampu 2011, od 11. do 17. julija oboževalci metal glasbe ponovno lahko v najlepšem kotičku sveta, na Sotočju v Tolminu, uživajo ob najtrših glasbenih ritmih različnih vrhunskih mednarodnih metalskih zasedb, ki jih je letos več kot 90! Sinoči je minil prvi koncertni večer, na katerem so pred množico ljudi na glavnem odru nastopili – med drugimi – Arch Enemy, Moonspell, Airbourne in Death Angel.

Že nocoj se na taistem odru obetajo nastopi skupin Mastodon (na sliki), Wintersun, Legion Of The Damned, Brainstorm in drugim, in tudi nocoj bo bogat koncertni program tudi na drugem, manjšem odru! Številni fani pa tudi že komaj čakajo na nastope skupin v naslednjih dneh: Slayer, Kalmah, Thaurarod, Blind Guardian, Mercenary, Deicide, Accept, Kreator, Amorphis in številnih drugih.
Kdor še okleva, je zdaj skrajni čas, da se odloči za! Splača se! Metalcamp je ljubezen na prvi pogled in to navdušenje delijo tudi Arch Enemy. Michael Amott je Metalcamp označil kot eden najbolj „kul“ in najbolj zanimivih festivalov, ki so se zgodili v preteklem letu ter nadaljuje: „Vedno odlične skupine in dober „vibe“! Moj najljubši „Metalcamp“ spomin je iz leta 2008, ko sem tam nastopil tako z Arch Enemy kot s Carcass. 5 dni Metalcamp norosti!“

KORISTNE IN POMEMBNE INFORMACIJE ZA OBISKOVALCE (veliko več na www.metalcamp.com)

Prosimo, da sledite Metalcamp znakom, ki vas bodo usmerili na parkirišča. Parkiranje in kampiranje je dovoljeno izključno na predvidenih površinah, zato prosimo, da upoštevate navodila redarjev na parkirišču. Cena parkirnine je 20 EUR za cel teden, 15 EUR za 3 dni in 10 EUR za 1 dan. Cena velja za eno vozilo, ne glede na to, koliko potnikov je v njem.

Kampiranje je brezplačno, seveda izključno ob predložitvi veljavne festivalske vstopnice. Kampiranje je na lastno odgovornost!

POZOR! Kampiranje za obiskovalce s 3-dnevno ali 1-dnevno vstopnico je prav tako brezplačno, toda le do naslednjega dne od datuma veljavnosti vstopnice! Obiskovalci s 3-dnevno ali 1-dnevno vstopnico bodo torej morali zapustiti kamp do 11. ure naslednjega dne.

Točka prve pomoči je med festivalom odprta 24 ur na dan in ponuja strokovno oskrbo vseh manjših poškodb.

Invalidi, ki potrebujejo spremljevalca, lahko le-tega pripeljejo na festival brezplačno. Poleg tega lahko uporabljajo VIP camping, ki jim omogoča hitrejši in lažji dostop do festivalskega območja. Na voljo bodo tudi posebni wc-ji za invalide. Seveda pa zahtevamo predlozitev ustreznega zdravniškega potrdila.

Na info točki boste našli naslednje informacije: prevozi do železniške postaje, vrstni red nastopajočih in ostale pomembne informacije. Na to točko boste lahko prinesli tudi vse najdene stvari oz. pustili informacijo o tem, kaj ste izgubili.

Domače in ostale živali so strogo prepovedane na celotnem območju festivala.

Fotografiranje je dovoljeno samo z žepnimi fotoaparati za osebne namene. Prosimo da razumete, da zaradi pogodbenih obligacij ne smemo dovoliti nobenih profesionalnih fotoaparatov in druge snemalne opreme na območju festivala. Prosimo, da to opremo pustite doma, saj je redarji ne bodo sprejemali v hrambo. Vsi, ki bodo kljub prepovedi uporabljali tovrstno opremo, bodo morali zapustiti festivalsko prizorišče, snemalni zapis pa bo trajno zaplenjen

Vsak dan bodo organizirani krožni prevozi od železniške postaje v Mostu na Soči do Metalcampa in nazaj za simbolično ceno.

Prvič na Metalcampu! Metalmarket, na katerem boste lahko kupovali meso za žar, zelenjavo, riž, testenine in sadje - vse, kar potrebujete, da si lahko sami pripravite kosilo. Prvič boste lahko kupovali sveže sestavine kar na festivalu samem!

Poleg tega boste na Metalmarketu našli še pivo po izjemni ceni: 0,5 l piva za samo 1 €!

Ne zamudite nepozabnih metalskih počitnic v najlepšem kotičku Slovenije, ki se odvijajo med 11. in 17. julijem! Relaksacija, plavanje, kopanje, pitje, druženje in „headbanganje“ Samo na Metalcampu 2011!



Avtor: Agencija Antonov

Objavljeno: