BYBLOS: ENA NOČ V SPINCLUBU

Pred nadaljevanjem sezone, ki bo izzvenela v najrazličnejših odtenkih hišnih ritmov, smo preverili trdnost Bybosovih temeljev. In če ste dvomili: zdržali so! Drugo petkovo zabavo v sezoni je gostil Chris Liebing, lastnik založb CLR in Spinclub ter istoimenskega kluba, tudi tokrat pa ni razočaral svojih zvestih navijačev, ki radi zaplešejo ob zvoku njegovega toplega, melodičnega tehna.

Kot mnogi didžeji pred njim, je tudi Chris podlegel šarmu prijetnega open air kluba, umeščenega na z borovci posejani obali ob kristalnem jadranskem morju, in s svojim setom pripravil magičen plesni večer, ki se ga bomo še dolgo spominjali. V Byblos, pravi, se bo z veseljem še kdaj vrnil, vsem, ki ste izpustili tehno sladico v Byblosu, pa naj se kar kolca.

Avtorja pripetih fotografij sta Milan Lazarevič in Sergej Semibratov iz ekipe Fotokru.

Drugi vrhunec sezone pa se obeta že v petek 15. Julija, ko prihaja v Poreč grammyjevec in član prestižne dvajseterice na lestvici Top 100 DJs, Afrojack. Za njim pa David Guetta, Groove Armada, Dennis Ferrer, Alex Gaudino, Sunnery James & Ryan Marciano, Glenn Morrison, High on Heels live!, Chuckie, Gramophonedzie, Baggy Begovic, Perpetuum Mobile live!, Shapeshifters, Freemasons in še nekaj vročih imen, ki vam jih bomo razkrili v nadaljevanju sezone.


Avtor: EEMM

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

Chris Liebing
8.7.2011 22:00, Byblos, Poreč

Chris Liebing v Byblosu
Chris Liebing ni le didžej in producent, ob zvoku katerega zadovoljno prede glasbeno podzemlje, ampak eden tistih pionirjev plesne kulture, ki so s...