V Celju plesalo več kot 2000 ljudi!

Celje, 25.03.2008 – V celjski Hali Golovec se je v soboto, 22. marca 2008, zgodil plesni dogodek »Od plesa v nebesa«. V dveh dvoranah, kjer so svoje znanje zahtevnemu občinstvu predstavili Sander Kleinenberg (Nizozemska), Sandy Rivera (Velika Britanija), John Aquaviva (Kanada), Damien J. Carter (Nemčija), Ignition Technician (Velika Britanija), Bryan Cox (ZDA), Hertz (Švedska) in Gaetano Parisio (Italija), je plesalo več kot 2000 ljudi. Organizatorji so z obiskom zadovoljni, napovedujejo pa ponovitev uspešnega dogodka tudi v prihodnje. V Celju se bo še plesalo!

TS pričetkom ob 21.00 uri se je po nekajletnemu premoru Hala Golovec za en večer spremenila v plesno dvorano. V dveh sobah (floorih) se je skupaj zvrstilo 13 slovenskih in tujih DJev, med katerimi nekateri uživajo zvezdniški status. Dogodek je minil mirno, brez intervencij, na kar so organizatorji še posebej ponosni.

»Namen dogodka je dosežen«, pravijo organizatorji. »Želeli smo pokazati, da se znamo zmerno in pametno zabavati. Ples je bil tokrat tisti, ki nam je dal občutek veselja in sproščenosti ter uživanja ob kakovostni glasbi. Zahvala gre tudi vsem obiskovalcem, ki so predhodna opozorila glede varnostnih in preventivnih ukrepov vzeli resno in jih tudi v veliki meri upoštevali. Zavedamo se, da smo javnosti predstavili nov koncept plesnega dogodka, ki temelji na osveščanju javnosti in preventivnih aktivnosti. V prihodnost gledamo pozitivno, kar pomeni, da »Od plesa v nebesa – del 2« ni izključen«.
Nad organizacijo so bili navdušeni tudi gostujoči DJji. Tehnično je bilo poskrbljeno za njihove zahteve, poseben pečat njihovemu nastopu pa so dala velika projekcijska platna, svetlobni efekti ter pirotehnika.

Za mirno noč so v veliki meri odgovorni tudi varnostniki, ki so s prisebnim in korektnim odnosom do obiskovalcev zagotovili miren in uspešen večer. Prireditev je spremljala tudi nevladna organizacija Drogart, ki je bila prisotna s terensko ekipo.

Organizatorji so dokazali, da je ob upoštevanju vseh zakonsko predpisanih varnostnih zahtev mogoče izpeljati uspešen dogodek. V Celju se bo še plesalo!

 

Avtor: LePlac

Objavljeno: