Oldies Goldies v Ambasadi Gavioli

Oldies Goldies v Ambasadi Gavioli

Po izjemnem dnevno-nočnem dogodku, ki ga je ekipa Fetch The Vibe priredila v čast dvajseti obletnici našega plesnega templja, imamo za vas že novo izdajo priljubljenega ‘OLDIES GOLDIES’ večera, po katerem je v zadnjih nekaj mesecih bilo resnično veliko povpraševanja. Vsi, ki ste nedolgo nazaj s svojim oddanim glasom izrazili željo za velikega mojstra iz Japonske boste ob tej napovedi končno prišli na svoj račun!

Po nekaj letnem premoru, se techno ime TAKKYU ISHINO vrača v Ambasado Gavioli. Nekateri se ga spomnejo iz časov Denki Groove-a, synthpop skupine iz leta 1989 s katero se njegova popularnost še dodatno razširi predvsem v Evropi, ko se leta 1995 odloči, da svoj talent predstavi tudi v solo karieri. Istega leta izda svoj prvi album ‘Dove Loves Dub’ in s tem začrta začetek profesionalne DJ kariere. Uspešno je branil barve Japonske ko je leta 1998 dobil priložnost, da kot prvi DJ iz države vzhajajočega sonca, nastopi na slovitem Love Parade-u. Za Slovenijo bi lahko rekli, da je bila nekako ‘njegova dežela’ saj mu oboževalcev resnično nikoli ni zmanjkalo.

Glavni oder bodo poleg Isshina zavzeli še Italijanski techno borec MAURO PICOTTO, še eno ime z izjemno bogato glasbeno zgodovino ter dvojec Ben Long in Jamie Bissmire, ki ju poznamo kot SPACE DJZ. Da bo večer primerno ogret, bo za uvod v težke techno ritme pozkrbel naš priljubljeni hišni rezident VEZTAX.

Na majhnem plesišču v Mezzaninu bo vse obarvano v tople house ritme iz vseh obdobij elektronske plesne glasbe, saj poleg Craig Morrison-a iz dua SILICONE SOUL, nastopata še ANGEL ANX in SHARK. Lahko bi rekli, da bomo imeli kar dva večera v enem za kar verjamemo, da se boste z veseljem prepustili tokratni zabavi.

Tako, čas je, da se pripravite na ples!

Se vidimo na plesišču


Avtor: AG Press

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 14.1.2016 ob 12:29