Diskoteka Turist se vrača

Pred več kot 30. leti so se odprla vrata kultne ljubljanska Diskoteke Turist, v katero so zahajali številni zabave željni - od estradnikov, kulturnikov, politikov, znanih in malo manj znanih obrazov. Skupni imenovalec vsem je bil: IZBRANA GLASBA - DOBRA ZABAVA! Diskoteka se je zaprla leta 1994.

A legendarni didžej in idejni vodja Andrej Kokalj se je s svojo ekipo odločil, da se bo Turist vračal! Vsaj enkrat na mesec. Na drugem kraju a z isto vsebino – dobro zabavo, nepozabno glasbo, plesnimi ritmi, vrhunsko modno revijo mladih oblikovalcev …

Diskoteka Turist bo znova zaživela v jeseni ( natančneje 20. oktobra 2012 ) v Disko Baru PR SKELET (bivši Backus, Babilon). Po novem se bodo odslej nostalgični večeri 80/90 let odvijali vsako 3. soboto v mesecu. Seveda bodo za glasbo skrbeli Andrej Kokalj in legende ( ostali »turistični« didžeji, med katerimi se je najbolj izpostavil Tomaž Pezdirc ) z občasnimi gosti. Za »intro« in ščepecglamurja pri vseh dogodkih pa bo prišla na račun tudi mlada modna in dizajnerska scena, kar je bilo vidno in uspešno tudi na prejšnjih dveh prireditvah Diskoteke Turist. To pomeni, da bo prostor vsako tretjo soboto prepleten s prav posebnim šarmom!

V okviru modne revije, kjer se bo predstavila modna oblikovalka Anamarija Lukšič bo nastopila tudi aktualna miss Slovenije - Nives Orešnik.



Avtor: Media group

Objavljeno: