THE HANGOVER - Vintage Anniversary & Sozes 24th Birthday Bash

Ustanovitelj Vintage Events, organizator, promotor ter veliki elektronski navdušenec Miłosz Malkowitch Soze praznuje svoj 24i rojstni dan, prav tako pa mineva eno leto od ustanovitve organizacije Vintage.

Ob tej priložnosti je poleg vseh V rezidentov v goste povabil cenjene prijatelje dj-e ter producente; nekatere sveže obraze, ostale pa že stare znance, izmed katerih so mnogi v preteklosti krojili sam vrh elektronske kulture pri nas ter daleč za mejami, spet ostali so na najboljši poti, da po zvezdah še posežejo v letih, ki prihajajo nasproti.

Glasbeni repertoar se bo razpotegnil čez celih 5 sodobnih plesnih zvrsti: TecHouse, JackinHouse, ProgressiveHouse, PowerTrance, EssentialTechno. Za nameček pa se bo ta "one of a kind" dogodek odvijal na najbolj opevani lokaciji naše metropole - Skyscraper/Nebotičnik na dveh plesiščih (Vegas & Bangkok), zabavalo pa nas bo kar 16 artistov + podaljšek za najbolj vztrajne: after party na skriti lokaciji, kjer se bo zabava nadaljevala pozno v sobotni dan. Zato se nikar ne obotavljajte - pred vami je ultimativna clubbing preizkušnja!

Naj se priprave na najbolj noro noč v letu pričnejo!


Avtor: Vintage

Objavljeno: