Downlands praznuje 10. obletnico

Deset let mineva od premiernega nastopa ekipe Downlands v klubu K4, ki je z edinstevnim zvokom in pristopom v naslednjih sedmih letih zasedla mesto gonilne techno sile kluba K4, kot tudi slovenske hard techno scene na splošno.

Downlands je Sloveniji premierno predstavil artiste kot so: Ben Sims, Miss Kittin, Rolando, Speedy J, Bam Bam, Lenny Dee, Kammy, Frank Kvitta, Viper XXL, Leo Laker, Sven Wittekind, Lars Klein, Sebastian Kramer, Dean Rodel, Boss, Mahatma, Torsten Kanzler. Poleg njih pa smo gostili tudi artiste kot so: Misstress Barbara, Glenn Wilson, Surgeon, Amok, Paul Langley, Ogi, Neil Landstrumm, TRB, Killswitch, Spy idr.

Ekipa se ob desetletnici, s podporo mariborskega techno šampiona ter dolgoletnega partnerja - DJ Flisa, vrača na kraj zločina. Skupaj bodo odpihnili prah iz prenekaterih, že pozabljenih vinilov, kot tudi iz zvočnikov v klubu, kjer se je vse pravzprav začelo.

Mali floor bo okupirala vsem znana ekipa Synaptic, a tokrat v drugačni maniri, saj mogoče niste vedeli, da so se njihovi partiji začeli prav na Downlands večerih! Izpod vinilov prvotnih članov, boste slišali Synaptic hite med leti 2000 in 2005!

Izostanek brez opravičila!

Za osvežitev spomina tistim, ki že trkajo na vrata doma za ostarele, in za tiste, ki so bili še premladi v prvih letih Downlands večerov, so tule povezave na nekatere starejše galerije z naše strani:
Downlands night, 16.11.2002, K4
Schranz style, 11.01.2003, GROŠ
Downlands night, 15.02.2003, K4
Downlands 8. marec, 08.03.2003, K4


Avtor: Klub K4

Objavljeno: