Sprostitev, razvajanje in zabava v najlepšem wellnessu v Evropi

To soboto, 22. oktobra 2011, se dobimo na najbolj mokri zabavi, v prelepem centru dobrega počutja Orhidelia v Termah Olimia v Podčetrtku, kjer vas bomo že tretjič popeljali skozi prefinjeno mešanico razvajanja, sproščanja in zabave v slogu a la fetish.

Umetniška skupina a la fetish in Terme Olimia predstavljata nov koncept zabav v neponovljivi kulisi najlepšega centra dobrega počutja v Evropi. Z enkratno zasnovo elektronskih zabav SPArty v prestižnem termalnem centru vaše dosedanje plesne izkušnje obračamo na glavo.

Omejitev obiska na največ 365 gostov, prefinjen ambient, priznani didžeji, akademski glasbeniki na klasičnih inštrumentih v živo, akrobati, gimnastičarke in drugi virtuozi, profesionalni barmani, vrhunske vizualne animacije in zvočna dovršenost, kjer je kvaliteta pomembnejša od kvantitete, dvigujejo izkušnjo množičnih "pool partyjev" na povsem nov, intimnejši nivo.

Vse to in še več lahko izkusite za le 33 €, kot stane v predprodaji paket dnevno-nočnega namakanja v termalni vodi, neomejenega savnanja in že naštetih zvočno-vizualnih doživetij.



Avtor: A la fetish

Objavljeno: