NAJVEČJI ZMENEK NA SLEPO

Cvetličarna, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 24.1.2015 ob 6:00

Začetek je bil 23.1.2015 ob 21:00


 

 

Pridruži se več kot 1.000 samskim na enem mestu, ob istem času! Januar je nekoliko dolgočasen, kar se tiče zabav, srečevanja prijateljev in navezovanja stikov. Najlažje se spravi v ljubezensko formo tako, da se prijaviš na Ona-On.com, kjer se spoznava že več kot 143.000 samskih! Najbolje pri vsem tem pa je, da lahko svojo simpatijo, ki jo spoznaš na Ona-On.com, povabiš na pravi zmenek, saj bo že ta petek, 23. januarja, ob 21.00, v ljubljanski Cvetličarni, Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 6. Tako je: spoznaj se online, zaljubi se offline.

 

Vsi samski boste imeli možnost spoznati veliko novih oseb, saj nas bo zabaval plesni učitelj, Potovanja za samske bodo imela veliko nagradno igro, FUJI Instax ti bo izdelal fotografijo z osebo, ki ti bo všeč, Spoznavalnica bo prostor za hitre zmenke, gledali boste RocknRoll skupino prvakov iz Plesnega mesta, ki je sodelovala na Talentih in svetovne prvakinje iz show plesov iz Plesnega mesta, oglasila pa se bo tudi miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik, komik in igralec Miki Bubulj, Erika in Damjan Smolak iz šova Ljubezen na seniku, poleg bo tudi voditelj, komik in manager Andrej Težak Tešky, premierno pa se bo predstavil tudi naš Ljubo.

Skratka veliko razlogov, da začneš pogovor in se zabavaš ob spremljevalnem programu.

Program bosta povezovala voditelja radia Antena, ki bosta med 12. in 16. januarjem v radijskem etru iskala VIP pare, ki bodo v Cvetličarno prišli na zmenek na slepo. Če želiš biti en izmed srečnih parov, ki se bodo prvič videli in spoznali v Cvetličarni, le poslušaj radio Antena in se prijavi.

Če to ni dovolj velik razlog, da se udeležiš največje žurke za samske, ti lahko prišepnemo, da se je lansko leto pri nas spoznalo več kot 800 parov in da smo največji servis za zmenke, v Sloveniji. Kaj še čakaš, registriraj se in pridi 23. januarja, v Cvetličarno v Ljubljani. Za vstopnico boste odšteli 5,00 €, lahko pa jo kupite tukaj (preko spleta) ali na prodajnih mestih.  Lepo vabljeni vsi, v ednini, dvojini in množini.

 

 

Več na: www.cvetlicarna.info

 

 



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija