Sexy Drums @ Udarnik

Udarnik, Maribor, Slovenija


Dogodek se je zaključil 14.9.2014 ob 2:00

Začetek je bil 13.9.2014 ob 22:00


V Udarnik se ponovno vračajo mamljivi ritmi izbranega bobna in basa, ki vam jih pod imenom “Sexy Drums” prinaša samurajski veteran mariborski DnB scene Deepe. V družbi divjega mladeniča Thee-Jaya in zvočne ninđe Jamie Ricara bo 13. septembra stresal udarniška tla in pozibaval boke v zvokih najbolj sexy komadov severno od Ekvatorja. Pridružite se nam in se prepustite strasti do dobre glasbe ter začutite erotiko noči.

Vstopnina: * Vstop na prostovoljne prispevke *

DEEPE

Deepe že 15 let detonira Danceflore po Sloveniji in tujini, je resnični D’n’B entuziast in njegovo predanost je zaznati na partyjih, ko gramofonske igle zavibrirajo v značilnih subzvočnih ritmih D’n’B-sa začinjenega s prijetnimi in oldschool scratch vstavki. Slovi predvsem po pikolovskem iskanju najbolj vročih skritih komadov in perfekcionistični kvaliteti izdelave setov ali mixev, ki so vedno posneti v enem kosu brez nasnemavanja in montaže. Sexy Drums je tako plod dolgoletnega ustvarjanja in končnega spoznanja, da je pravzaprav vse sexy…ljudje smo sexy, življenje je sexy, zlasti glasba, ples in zlasti D’n’B. Keep tha Fire burnin’
***
THEEJAY

Theejay, idejni oče razvpitih High Times večerov, predstavlja inicialke imena Teraš Joran, ki je sicer v glasbenih vodah od svojega trinajstega leta, bas kitaro pa je komaj leta 2011 zamenjal za “bas in boben” ter začel raziskovati DJske in produkcijske vode. Z nepredvidljivimi nastopi po štajerski regiji je bil po dveh letih truda povabljen tudi drugam (Festival Lent, Rock Otočec, Schengenfest), pred kratkim pa je njegovo spretnost za mešalko prvič slišala tudi globalna scena, za kar je odgovorna zmaga na “guest mix” razpisu ene izmed svežih nemških drum’n’bass založb “Modular Carnage”.

Več glasbe na:
www.mixcloud.com/joranteras/
***

JAMIE RICARO

Otrok glasbe, minimalno obremenjen, maksimalno ekstrovertiran, elektronsko obarvan in globoko veren v prepričanju, da je Bog lahko le DJ. Zato je verski kompleks pretočil v kolektivni eksperiment, v sklopu katerega že nekaj let na plesiščih blizu in daleč izvaja hladnokrvne analize o odzivanju materialnih teles na zvočne vibracije in izmenjave duševnih stanj ob pretoku pozitivne energije. Pri tem se poslužuje sumljivo založenega repertuarja vražje glasbe, ki njegovim nič hudega slutečim žrtvam zavre kri v žilah. Je čistokrvni potomec digitalnih ninđ, glava zloglasne raje hedonističnih kreativcev in nasploh udarna osebnost, ki po zaupnih informacijah iz ozadja nadzoruje že skoraj polovico Mariborske labodje flote.

Več glasbe na:
www.mixcloud.com/jamiericaro/
***





LINKED/povezane vsebine

Vreme Maribor
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Maribor, Slovenija