I AM EROTICA with LUCA M & JUST2 // Cvetličarna // 12.4.2014

Cvetličarna, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 13.4.2014 ob 6:00

Začetek je bil 12.4.2014 ob 22:00


Luca M & JUST2
ADOO
Alexserra
Uptech
Ziglessias

Vstopnina: 5€ - prvih 50 (poimenske prijave na erotica.music.info@gmail.com) - 7€ - s flyerjem, ki jih dobite pri promotorjih - 10€ - na vhodu

I am love. I am passion. I am affection. I am warmth. I am trust.
I am devotion. I am lust. I am intimacy. I am emotion. I am
respect. I am fire. I am loyalty. I am heart. I am togetherness.

EKSKLUZIVNO: Vibracije prvič poslane v vesolje se vračajo v tranzistorje z razburljivimi podatki. Odkrili smo novo galaksijo, polno ljubečih in strastnih bitij. Njihovo osončje razsvetljuje zvezda, sonce, ki sprošča misli in pelje v ekstazo. Njihov jezik je presenetljiv, skozi vibracije polni srca in zapeljuje z nagajivimi gibi čudovitih teles, ki skupnostno plavajo v ritmu.
Z nami bodo naši astronavti, izkušeni mojstri interpretacije ritmov, prvič stopili v kontakt s to neznano obliko življenja. Pridi in si globoko v možganske vijuge zapiši ljubeznivo, strastno, naklonjeno, toplo, zaupljivo in predano zgodbo odkritja vroče zvezde. Sprosti svoja čustva, prepusti se ritmu glasbe in bodi to kar si. Reši svet in vstopi skozi zvezdna vrata v novo galaksijo.
Misija The rise of Erotic Universe se bo zgodila v hali Cvetličarne, zvezdna vrata, vse do vzhoda sonca. Zvezde, igriva telesa, zapeljivi pogledi, nočni nemir in zapeljiva skupnost te pričakujeta. Ti. Jaz. Mi.

I AM EROTICA



♫ LUCA M & JUST2 (RO) / Get Funky Music / Stereo Productions / Toolroom ♫

Elektronska scena v Romuniji se iz dneva v dan vzpenja in je že postala izvor mnogih mladih talentiranih Djev in producentov. Med njimi trenutno najbolj izstopa Luca M, ki se lahko podpiše pod impresivno serijo kakovostnih produkcij. Že od mladih let je čutil strast to elektronske glasbe, ki je že pri 15ih prerasla v prvo produkcijo. Poleg nastopanja po Romuniji je v zadnjih dveh letih Luca M začel pusščati svoj pečat tudi na mednarodni sceni z rezidenco v Bilbau in rednih nastopih v Leedsu, Anglija. Poleg tega ga je pot peljala že tudi v Mehiko, Italijo, Francijo, Nemčijoin sedaj končno tudi k nam! Izdal je že na vseh večjih založbah, če omenimo samo Cr2, Starlight Unlimited, VIVa Music, Kitball, Stereo Productions, ToolroomNjegov komad Grumpli je zasedel vrhove tech house lestvic, s podporo Marco Carole, Richie Hawtina, Joris Voorna in podobnih pa je to uspelo tudi komadu Sweet Love. Skupaj z JUST2 pa so v zadnjem času predvsem aktivni na svoji založbi Get Funky Music, ustanovljeno v letu 2011.

JUST2 je projekt, rojen iz ljubezni do glasbe s strani dveh mladeničev, Radu & Mihai-a. Tudi onadva sta izdala na vseh večjih založbah, vključno s Toolroom, KD Music, Deeperfect ipd. In uživata podpora s strani Luciana, Mark Knighta, Paco Osune in še mnogih drugih. Kot DJa jima vedno uspe do onemoglosti razplesati publiko in navdušujeta s svojimi maratonskimi seti ki znajo trajati tudi do 9 ur. V prihodnosti je mogoče od JUST2 pričakovati še več, tako da bo na njiju v prihodnjih letih vredno paziti!

http:www.lucamadalin.com/
http:www.facebook.com/lucamofficial
http:soundcloud.com/lucamofficial

http:www.wearejust2.com/
http:www.facebook.com/just2official
http:soundcloud.com/just2

Luca M & JUST2 – Sweet Love
http:www.youtube.com/watch?v=Vr2aGTm2U5A

Luca M - Grumpli
http:www.youtube.com/watch?v=o4wWlxPAskA


♫ ADOO (CRO) (1605, Toolroom) ♫

ADOO je house, tech-house in minimal techno artist, DJ & producent iz Pule, Hrvaška z izdajami na založbah kot so 1605, Toolroom, KD Music, Alchemy, Alleanza, Frequenza, Night Lihgt, Natura Viva, Phunk Traxx in še mnogih. Njegove produkcije so vrteli že UMEK, Richie Hawtin, Marco Carola, Mark Knight, Paco Osuna, Uto Karem , Phunk Investigation in drugi znani izvajalci. Njegovo glasbo prepoznate po groovy bass linijah, dopolnjenimi s strani preciznih tribalističnih vložkov, plesnih ritmov in na trenutke malce bolj temačnih ambient efektov. Ostanite na tekočem z njegovo glasbo, kajti najboljše šele prihaja!

http:www.djadoo.com/
http:www.facebook.com/adoo.music
http:www.soundcloud.com/admir_adoo/
http:www.beatport.com/artist/adoo/148974


♫ ALEXSERRA (Erotica Music, Getfunky, Code2) ♫
https:www.facebook.com/pages/ALEXSERRA/305886719428222
https:soundcloud.com/alex-36


♫ UPTECH (Erotica Music) ♫
https:www.facebook.com/uptechdj
https:soundcloud.com/uptech


VSTOPNICE:
- 5€ - prvih 50 (poimenske prijave na erotica.music.info@gmail.com)
- 7€ - s flyerjem, ki jih dobite pri promotorjih
- 10€ - na vhodu

Za rezervacijo mize kontaktirajte:
Tel.: 040 303 975
Email: erotica.music.info@gmail.com

Medijski partner: www.partyinfo.si





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija