BodyWork XIII: Hard Work, Dvojna premiera: Julyukie (Solid Bookings, Brazil) & Red Mama (Hard Tehno set)

Xtime, Ptuj, Slovenija


Dogodek se je zaključil 21.11.2015 ob 6:00

Začetek je bil 20.11.2015 ob 22:00


Hard Workers:

* Julyukie (Solid Bookings, Brazil)
https:www.facebook.com/julyukiedj
www.soundcloud.com/julyukie
www.youtube.com/c/julyukiedj

* Red Mama (BodyWork)
https:www.facebook.com/redmamatrickc
https:www.facebook.com/djtrickc

* Silvester (Total Illegal)
https:www.facebook.com/sijanec.silvester

*Yksinainen (BodyWork)
https:www.facebook.com/djhimarc

Vstopnina: 12 Eur

Serija BODYWORK ob koncu leta dviguje tempo in povečuje intenzivnost vadbe - na usodnem 13. treningu bo iz ustaljenih okvirjev prvič skočila v objem Hard Tehna ter ob tem postregla tudi z dvojno premiero.

Pripravite se na Hard Work !

Za dvig srčnega utripa bo poskrbela energična brazilska inštruktorica JULYUKIE, ki sodobno tehno sceno kroti kot BodyWorkerjem že znana Juliana Yamasaki, ko pa se ji za štirimi gramofoni pridruži partner Tobias Lueke aka O.B.I., nastane Double Trouble.
Latinska furija s tremi obrazi pa ni aktivna le kot krotilka trdih basov – že pred desetletjem se je v domačem Sao Paulu uveljavila kot promotorka zabav Descontrol Tehno, po selitvi v Nemčiji pa osvaja evropske festivale in klube s svojo energično mešanico melodičnega hard Tehna, ki vas ne bo pustil stati na mestu.

A to je šele polovica zgodbe. Za drugo bo poskrbela ustanoviteljica in gonilna sila BodyWorka, Trick-C, ki se je s svojim alter egom RED MAMA že predstavila ob boku Dua 2000.
Z vsemi žavbami namazana prva dama regionalne elektronske scene, ki je sicer zvesta prvinskemu tehno zvoku, a se nikoli ni bala skakati iz okvirov, bo tokrat prvič v več kot 20-letni karieri uradno nastopila s Hard Tehno setom.
Testiranja pred izbranim občinstvom so bila, kot je slišati, navdušujoča in čas je, da prva dama slovenskega Tehna postane tudi naša prva Hard Tehno didžejka!

Za zaključek večera bo totalno illegalno poskrbel domače nižine list - Silvester. Ker pa na mladih svet stoji, se tudi 13. BodyWork ne bo izneveril tradiciji - Junior sekcijo z ogrevalnim setom zastopa DJ Yksinainen.

Press text by TrickyDisco! Gregor

Kje: Xtime Klub, Ptuj
Osojnikova cesta 9, 2250 Ptuj

Vstopnina: 12 EUR
Starostna omejitev: 18+

Dogodek so podprli:
Spiderfly Si
CLUBS and PARTiES (DJ room) Slovenia
Tehsturbation.com - Vaš vodnik v svet zabave





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ptuj
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ptuj, Slovenija