BodyWork XII: Nightmare Factory with Electrorites

Xtime, Ptuj, Slovenija


Dogodek se je zaključil 24.10.2015 ob 6:00

Začetek je bil 23.10.2015 ob 22:00


* Electrorites
(Shout Records, Nightmare Factory Records), IT
https:www.facebook.com/electrorites
http:www.shoutrecords.net/
http:www.nightmarefactoryrecords.com/

* Teo Harouda (Ravenroll), HR
https:www.facebook.com/Teo-Harouda-149827281781553/timeline/

* DJ Trick-C. (BodyWork, SubCult, Vezotonik,Different is Different)
http:www.facebook.com/djtrickc

* Dante Benami (BodyWork)
https:www.facebook.com/dantebenami

* Hi-Marc (BodyWork)
https:www.facebook.com/djhimarc

Vstopnina: 10 EUR

Tresemo s polno paro naprej in že nestrpno in vznemirjeno pričakujemo novo, dvanajsto edicijo BODYWORKA, ki bo s svojimi domačimi ustvarjalci in tujimi gosti spet dodobra stresel dekle, strope, tla in stene v XTime Klubu na Ptuju.

K nam v okrilje tokrat prihaja eden najbolj dejavnih in najmočnejših predstavnikov Italijanskega podzemnega novodobnega Techna.
Luca Pagani, aka ELECTRORITES, čigar pravo ime je Luca Vollaro, je bil rojen v Pordenonu leta 1977. Njegovo otroštvo je zaznamoval ritem očetovih vinilk, kasneje pa preraslo v neustavljivo strast po ustvarjanju v elektronski glasbi.

Prvi javni odziv je doživel leta 1994, ko je osvojil nagrado na mednarodnem tekmovanju DJev, ki ga je prirejal takrat zelo znan klub v Vidmu (Udine). Uspeh na tekmovanju pa mu je prinesel tudi prvo rezidenco v istem klubu.
V tistem času je postal član ekipe Radia SuperNetwork, sprva kot mešalni tehnik in nato s svojim programom, v katerem je predvajal najnovejše inovacije in produkcijo svojega žanra.
Medtem pa je še naprej nastopal v klubih po vsej Furlaniji in tako ostal v tesnem stiku s svojo publiko.
Izkušnje so bile povod za razvoj njegovega prepoznavnega stila danes. Pot ga je vodila od progressive, elektronike do minimalnega techno zvoka ne da bi se oklenil določenega žanra. Raje ima odprto in svobodno glasbeno inspiracijo in si tako pušča v vsakem trenutku možnost eksperimentiranja.

Svoje nesporne veščine dokazuje kot DJ, producent (njegov prvi album je bil Dark Frequency, Mantra Vibes v letu 2005), leta 2010 je ustanovil svojo prvo založbo Shout Records, leto pozneje pa Nightmare Factory Records (2011).

Njegovo produkcijo najdete tudi na številnih drugih priznanih založbah Decade Of Techno, The Zone Records, Amazone Records, Naked Lunch, Mekanism Records, Frakture Audio, Elektrax Recordings, Darknet, Achromatiq, Refluxed Records, We Call It Hard Records, ReWashed LDT, Heavy Snatch Records, Parallel 125, Clutch Trax, Crunch Control, Pragmatik Recordings, Bass Assault Records, Unofficial Records, Sound Of Techno, Freitag Limited

Družbo na odru mu bo delal hrvaški otrok novodobnega tehna s koreninami v začetkih elektronike, ki ga je pritegnila s 17-imi leti konec 90-ih, TEO HAROUDA.
Je ljubimec zagrebške publike, njegove veščine pa je pokazal tudi na gostovanjih izven rodne Hrvaške. V klubu Depo vodi svoj program ® RAVE N ROLL ®, tokrat pa se nam bo predstavil s svojim signifikantnim novodobnim techno setom.


Seveda pa ni pravega BodyWork rave-a brez supporta domače ekipe Dante Benami, Trick-C. in juniorja Hi-Marc !

Vabljeni - trdo, temačno in groovasto bo !

Starostna omejitev: 18+
Kje: Xtime Klub, Ptuj
Osojnikova cesta 9, 2250 Ptuj

Dogodek so podprli:
Spiderfly.si
Clubs and PARTiES (DJ room) Slovenia
Karantanija.com





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ptuj
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ptuj, Slovenija