REMEMBER THE FUTURE with Dave The Drummer

F Club, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 4.4.2015 ob 7:00

Začetek je bil 3.4.2015 ob 23:00


Po kratkem zimskem spanju se Night Activities v letošnjem letu prvič vrača na prizorišče dogajanja z udarno techno poslastico. Tokrat k nam prihaja eden od pionirjev londonske techno in acid scene, Dave The Drummer. Od leta 1997 je nastopal povsod po svetu in si tako pridobil ugled zaradi svoje inovativnosti in kreativne domišljije, s tem pa tudi podporo svetovno znanih artistov kot so: Dave Clark, Carl Cox, A. Paul, … Je tudi lastnik ene najbolj znanih underground techno založb Hydraulix, v zadnjih letih pa se predvsem posveča udarnemu technu s temnejšimi niansami.

Poleg Dave The Drummerja pa bo za vas za mešalkami še slovenski mojster elektronskega glasbenega podzemlja, Reaky, ki je eden izmed najbolj talentiranih ustvarjalcev elektronske underground glasbene scene. Njegov unikaten stil je pod vplivom široke palete različnih žanrov. S svojimi glasbenimi dosežki si je pridobil spoštovanje številnih velikih artistov , nastope po Evropi in celo čez lužo, kjer s svojim nastopom nikoli ne razočara. Od leta 2012 je tudi lastnik založbe Midnight Resurrection, kjer izdaja svoja dela in predstavlja širok izbor drugih pomembnih artistov. Tokrat pa v F – clubu v vlogi Reaksona, ki je »stranski projekt« Reaky-a z nastankom v letu 2011 in namenom eksperimentiranja udarnega techna, kjer se prepletajo novejši moderni zvoki s starim old school pridihom.

Ker pa brez domačih rezidentov ne gre, nam tokrat nekaj posebnega pripravljata Drawle in G8, kjer se nam bosta prvič predstavila v dvojcu na dveh mešalkah in štirih deckih in nam postregla s svojim svojevrstnim stilom, plesišče pa bo ogrel DJ LoMas.

Torej, vsi ljubitelji techno elektronske underground scene vabljeni 3.4.2015 v F – Club na nepozabno zabavo, ki bo techno navdušencem še dolgo časa ostala v izjemnem spominu.

Se vidimo na plesišču ;)


DAVE THE DRUMMER
(Hydraulix)
https:soundcloud.com/dave-the-drummer
http:davethedrummer.co.uk/

Reaky pres. REAKSON
(Midnight Resurrection)
https:www.reaky.net/
https:www.soundcloud.com/reakson

DRAWLE & G8 (2mixers, 4decks)
(Night Activities)
https:www.facebook.com/DJDrawle
https:www.facebook.com/G8Official

LOMAS
(Night Activities)
http:on.fb.me/1y0JUJg
https:soundcloud.com/dj-lomas


Začetek ob / Door Opens at: 23.00
Vstopnina / Admission
10 EUR

+After

F CLUB * TIVOLI * LJUBLJANA * SLOVENIJA
Celovška cesta 25 – Pod dvorano Tivoli

Vstopnina: 10 EUR





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija