Hodnik @ Udarnik: Ruff Roga, Bloody Tadi & DJ Loco

Udarnik, Maribor, Slovenija


Dogodek se je zaključil 27.7.2014 ob 3:00

Začetek je bil 26.7.2014 ob 22:00


Ruff Roga, Bloody Tadi & DJ Loco

Vstopnina: Vstop prost

Nova vroča hodniška dogodivščina bo pripadla eni od najbolj udarnih, bad-ass DJ ekip v mestu, soustanoviteljem dobro poznanega kolektiva Total Fusion. Preden se Tadi znova vrne v Dubaj, bo s starima znancema Rogo in Locom poskrbel še za eno noro underground noč v udarniškem hodniku, ki bo obarvana v stare dobre nu-cool breake, tech-funk in house ter kot vedno izvedena s tehnično perfekcijo mojstrov elektronske glasbe.


Warm-up: DJ LOCO
(eden od soustanoviteljev Total Fusion)



BLOODY TADI
Krvavi Tadi iz dobro poznane mariborske zasedbe Total Fusion se je domov vrnil na obisk iz vročega Dubaja, kjer kot rezident DJ razvaja tamkajšnje ljubitelje elektronike. Njegovo novo prebivališče na Arabskem polotoku je njegovo glasbo še dodatno začinilo in ga vrnilo k funky in groovy koreninam elektronike, ki segajo od break beata do lo-fi in nu jazz kompozicij, vrhunsko zamešanih v sveže house in techno fuzije. Trenutno izdaja pri založbah Cold Busted in Hotbox music.

https:www.facebook.com/bloodytadi



RUFF ROGA
Prihaja iz Maribora in je skupaj z Bloody Tadi-jem soustanovitelj ekipe Total Fusion. Daleč naokrog slovi po edinstvenem glasbenem izboru in odlični tehniki mešanja glasbe. Kot DJ ima ogromno kilometrine, saj se z vrtenjem glasbe ukvarja že skoraj desetletje in pol. V tem času je zelo dobro izpilil svoj stil mešanja različnih zvrsti, kot so breakbeat, electro, house in techno, skozi katere zna vedno izvrstno potegniti rdečo nit. Sam svoj stil imenuje TECH-FUNK, ki je v bistvu anti-žanr in je izpeljanka, ki so si jo v začetku novega tisočletja izmislili ekletični DJ-ji, ki se niso hoteli predalčkati po določenih glasbenih zvrsteh. (foto: Nejc Ketiš/think.feel.shine!)

https:soundcloud.com/totalfusion





LINKED/povezane vsebine

Vreme Maribor
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Maribor, Slovenija