KOUPADELIK: FESTIVAL UMETNOSTI, TRAJNOSTNEGA RAZVOJA IN MLADIH

Vas Božakovo (Metlika), Božakovo (Metlika), Slovenija


Dogodek se je zaključil 1.7.2012 ob 12:00

Začetek je bil 29.6.2012 ob 17:00


Live:
IANUARIA,Hour Sounds Records www.bluehoursounds.com
Za projektom IANUARIA stoji glasbenik Josef Hofinger iz Avstije. Z glasbo se je začel ukvarjati pri 6tih letih v glasbeni šoli, katero je obiskoval 11let. Med tem časom je sodeloval v različnih glasbenih skupinah in leta 96 začel vrteti psy. Prvič je izdal v letu 2002. Po petih letih od prve produkcije je izdal izjemen album » Da capo al fine« (Hardboiled Records, 2007), ki ga je takoj izstrelil v mednarodno sceno. Po različnih izdajah v Kompilacijah (ena boljših je zagotovo »Temple of One« izdana pri GROWING FLAME REC. 2009) in EP-jem (The full spectrum EP´s) je lani izdal "Beware of the fish" 2011, ki se že vrti po eventih po celem svetu. Sam pravi, da je njegova muzika eksperimentalni twisted psy. Mi pa bomo dodali, da je to nočni deep psy z izrazitim občutkom za ritem in zgodbo dopolnjena z originalno produciranimi zvoki in efekti, ki vsakem psysladokuscu takoj izdajo, da je to kar sliši lahko sam IANUARIA. Njegovi vzorniki iz katerih črpa navdih so oldscool artisti iz zgodnjih 90tih kot so Koxbox,Psychopod, X-Dream, Hallucinogen, TIP, Parasense,Orichalcum, Slinky Wizard, Etnica, Doof,MWNN, Elysium, Prana, Hux Flux, old Rastaliens, Total Eclipse,old Xenomorph, Logic Bomb in še veliko drugih
www.ianuaria.com
www.soundcloud.com/ianuaria
http:soundcloud.com/rabbitonpurple
www.myspace.com/ianuaria
www.bluehoursounds.com

ASSIOMA Looney moon records www.looney-moon.com/
Je psyhedelicni project, ki si je začel leta 2007 v Spinei, majnem mestecu blizu Benetk med dvema prijateljema Francescom (aka Prado) and Andrea (aka Cada). Njun unikatni zvok je mešanica psytrance-a in poglobljenega poznavanja rock glasbe. Assioma razvija svoj stil na podlagi močne energetske bass linije, ritmičnega groova in synthov v novo dimenzio svežih zvokov. Njuna filozofija je prenesti preko glasbe pozitivno energijo na dance floor s pomočjo novega twisted zvoka in inovativnim stilom aranžiranja.
http:www.myspace.com/assiomaproject
http:soundcloud.com/assioma_muzik
http:facebook.com/francesco.prado


Dj SETi:
Zvuk (Apsurdistan) Slo
Naveen (Labs of Perception) Slo
Tyma (Dancing Dragon) Slo
Tapanov (Spirit Base Festival) Aut
Rio (Life Celebration) Cro
Kris & Maggiox (T.T.M. Group) Ita
Kristof (Akrobatik, Lj) Slo
Skokni pa Lokni (Forestdelik, Kr)
Kala (Sun station records, Forestdelik) Mak
Valvashar(Zenon rec., Ministarstvo Psyhodelije, Cro)
Kris Kylven (U.X - Dragonfly Recs / Kissthesound Recs)
Kilgore Trout (Dancing Dragon) Slo
Tilix (Dancing Dragon, Lj) Slo
I.d. (Dancing Dragon, Lj) Slo
Agent Mushroom (Flying Carpet, Lj) Slo
Chuich Lj, Slo
Joko (100% Mizzart, Lj) Slo
Damec (100% Mizzart)
Korn (Spiritual Submarine) Slo
Agent Mushroom (Flying Carpet) Slo
Syntetic Dialog (Dancing Dragon, Synthetic dialog)
Shoshana (Mamis magic)
Tiann (100% MIzzart), Slo
Neo, Slo

Med Dnevni Program:
Machbox foto delavnica
Footbag delavnica
• Društvo Zeitgaist, predavanje
• Ekologija in Bivanje: Ekološke hiše na drevesih. Tehnologija gradnje in zakonodaja.
• Tehnologija izgradnje kompostnih sanitarij
• Permakultura, prihodnost zdrave prehrane
• Delavnice za razvijanje ustvarjalnosti
• Delavnice Joge
• Gostovanje festivala Mlade Rime. Rime ob spremljavi glazbenih inštrumentov
• Avtorski filmi Študentov AGRFT
Dnevni program se še dopolnjuje, spremljajte našo spletno stran in v medijih za novosti

Vstopnina: 3dnevna karta: 0d 29.6 ob 17.00 do 1.7 – Predprodaja 35,00€, Na vratih 45,00€ 2dnevna karta: Od 30.6 ob 17.00 do 1.7 – Predprodaja 30,00€, Na vratih 35,00€Nakup karte vključuje: • Obisk predavanj • Obisk vseh delavnic • Kampiranje • Festival map • Kopanje • ParkingPredprodaja kart: Piši nam na email dancingdragon.space@gmail.com ali nas pokliči na telefon 040 45 99 59VEČ INFORMACIJ NA URADNI SPLETNI STRANI FESTIVALA: kmaluIN FB: Dodaj nas med prijatelje DANCINGDRAGON PSYHEDELICEmail.: dancingdragon.space@gmail.com;Tel.: 040 45 99 59

Dancing Dragon in Društvo DIMU ponosno predstavljata:
KOUPADELIK: FESTIVAL UMETNOSTI, TRAJNOSTNEGA RAZVOJA IN MLADIH
Festival, ki želi praznovati življenje, svobodo, umetnost, glasbo in naravo. Misija festivala je posredovati vsem udeležencem nepozabno izkušnjo, kjer se bodo vsi ti elementi skupaj s sodobnim trajnostnim pogledom na življenje, spojili v eno in povzdignili zavest v novo formo kritičnega znanja za prihodnost.
29.6-1.7 BOŽAKOVO (Metlika) SLOVENIJA
Festival bo potekal v Kraju Božakovo blizu Metlike na bregovih tople in mirne reke Kolpe, ki bo v datumih festivala že primerna za kopanje.
Festival je lociran cca. 100km iz Ljubljane SLO, 78km iz Zagreba, 250km iz Graza, 180km iz Celovca, 250km iz Pule in 180km iz Trsta. Najbližje mestece je Metlika, ki je oddaljena 5,5km iz Božakova.
Zanimive delavnice, predavanja, nastope umetniških in glasbenih skupin bo z nočnim programom razpleasala Ljubljanska PSY zasedba DANCING DRAGON z gosti iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, Makedonije, Francije in Srbije.
Prostor, kjer bo potekal festival, je mirna neokrnjena naravna oaza tik ob reki Kolpi, zato ne pozabite na kopalke in ostalo opremo za kopanje. Z nakupom karte imate zagotovljen prostor za kampiranje ob vodi. Pridite podnevi, da si boste lažje postavili šotor.
Prosimo Vas, da spoštujete naravo. Odpadke in ogorke cigaretov odlagajte v smeti.
Ker je območje poleti suho, je kakršna koli oblika prižiganja in kurjenja ognja strogo prepovedana. Za hrano in pijačo je poskrbljeno.
Ne pozabite, na sredstva proti mrčeš, saj se nahajamo tik ob vodi




LINKED/povezane vsebine

Vreme Božakovo (Metlika)
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Božakovo (Metlika), Slovenija