Zapadel je prvi sneg...

...pobelil sosednji breg. Pa smo jih le dočakali, bele snežinke. Nedeljska aktivnost po celi Sloveniji je bila torej kidanje snega na dvorišču in tekmovanje s sosedi kdo bo prvi. Nisem ravno ljubiteljica mraza in zime, ampak priznam, da je prav prijetno biti na toplem in opazovati skozi okno padanje malih kepic. Tudi to obdobje ima svoje skrite čare, le najti jih je treba.

Manj prijetno je postalo, ko sem morala prijeti lopato v roke in rešiti avto izpod sneženega pokrivala, če sem hotela iti na party. In to ne na klasičen party, temveč na metal žur. Ker nisem omejena s poslušanjem in žuranjem le na določen stil muzike, grem včasih kar na vse po vrsti. No, na narodnozabavni dogodek mi še ni uspelo priti, bom počakala, da bom ene par let starejša. Po napornem kidanju se mi je le uspelo dokopati do ubogega srčka (beri: cliota). Nekako sem mislila, da sem si nabrala več kondicije na fitnesu, pa bo potrebno več dvigovanja in povečevanja kg na napravah, ne samo kukanje naokoli.

Žur je bil noroo dober, slasten, če se lahko tako izrazim in nastale so fotke, vredne prekladanja lopate. Bila sem čisto blizu odra, tako da sem lahko preštela vse radiatorje na razgaljenemu pevcu. In jih ni bilo malo... hm, se moram pozanimati kateri fitnes obiskuje, ker jih očitno trenerji tam bolj priganjajo. Ok, vsak izgovor za lenobo mi prav pride...

Trenutno sem spet v fazi, ko me skrbi nabiranje kilogramov. Sicer je samo kg in pol, ampak če te tiščijo hlače, ni ravno neko uživanje. Zadnjič bi morala obleči elegantne hlače za nek poseben dogodek, pa sem ugotovila, da s tistimi v omari ne bo šlo. Saj drugače takoj zdrvim v šoping, ampak za fensi hlače dobim že na začetku glavobol. Ali mi nič ni prav ali mi čudno stojijo ali je blago preveč umetno. Trije ali in še kakšen bi se znašel na spisku. S kavbojkami ni nobenih problemov, ker veš, da jih boš nekje že dobil. Pri teh hlačah je pa tako kot v filmu Mission: Impossible. Edina rešitev mi je očitno samo še obisk šivilje. Ali pa fensi poletne kratke hlačke s svetlečimi najlonkami, vse seveda črno, ne roza J.

Pa pustimo cunjice in kilogramčke, ker je na tapeti novo leto in kje ga bo kdo preživel. December je čas, ko razmišljamo samo še o miklavžu, božičku in novemu letu in kar je najbolj pomembno, partyih. Saj res, kupiti si moram božičkovo čepico... Torej sem šla na znano študentsko turistično agencijo, da vidim, kje bo kaj in seveda so bile napisane lokacije kot je Beograd, Praga, Budimpešta, Bratislava... joj, preveč izbire, ker bi šla kar na vse... ampak saj je še malo časa za odločitev za najdaljšo noč v letu...

Avtor: Ljubljančanka

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 1.12.2010 ob 15:57