Čakal sn te ko kreten... – v Planetu Tuš v Mariboru

Čakal neke boljše čase, preveč butast, preveč slep, da bi mogel mislit nase... To se zgodi, ko poslušaš znano radijsko postajo, ki velikokrat vrti komad od skupine MI2 in se ti besedilo potem cel dan rola po glavi. Na koncu si tako daleč, da celo začneš premišljevati v čem je sploh smisel besedila in prideš do ugotovitve, da smo ljudje kar naprej v pričakovanju nečesa novega, boljšega in tako pozabimo na uživanje v trenutkih, ki so sedaj.

No, jaz definitivno nisem pozabila na uživanje, ker sem bila na party-u v Planetu Tuš v Mariboru na DJ Rossu & luštni vokalistki Eriki. Itak, da z mojim ljubljenim fotičem in da sem posnela hudo dobre slike. Bilo je noro sproščujoče in prav rabila sem odklop po napornem tempu čez teden. Edini črni pikici na mojem uživanju sta bili skoraj izgubljeni fotič z vsemi slikami in čakanje na bivšega sošolca iz srednješolskih dni. Tip ima grdo razvado, da čisto zmeraj zamuja in jaz ga čisto zmeraj čakam ko kreten (ka). Na koncu sem sklenila, da bom tudi jaz zamujala, pa me je še kljub temu premagal v tekmi. Zmenila sva se recimo ob enajstih, jaz sem zamudila ene 15 minut, on pa cele pol ure.

Pa nazaj k zgodbi s fotičem. Nanj seveda pazim kot na punčico svojega očesa, a vendar se je zgodilo, da le nisem bila dovolj pazljiva in sem se zaklepetala z znanci, ki jih ponavadi zmeraj srečaš na partyih. Fotiča v črni torbici z rožico sem odložila na stran in čvekala kot navita, da sem izvedela vse novosti iz štajerskega konca.

Aja, da ne pozabim na sošolca. Z njim sem nekaj časa hodila, vendar se ni obneslo zaradi čakanja in ker žal nisem dolgonoga blondinka, ampak sva ostala prijatelja in se vsake toliko časa vidiva. No, ko sem se končno naklepetala in se spomnila, da čas le beži in da moram narediti še kake odštekane slike, pogledam zraven sebe in fotiča ni nikjer. Si predstavljate, kako mi je postalo vroče!? Če bi mogla, bi v trenutku odvrgla vsa oblačila, ki jih ni bilo veliko. Samo bela srajčka, črne oprijete hlače, črno seksi perilo in sandali s pet cm visoko petko. Nujno rabim štikle s čim bolj visoko petko, ker sem majhna in bi morala drugače nositi s seboj še pručko ali lestev, da bi posnela party slike na odru. Še ta agonija! Ah, malce sem zašla...Aja, kar naenkrat sem začutila na obrazu par rok in vročo sapo na ušesu. Si kaj izgubila, tamala? Saj ne vem, ali mi je bolj odleglo ali me je bolj razkurilo. Da si me kreten tako privošči! Po vsem čakanju... Itak, bil je moj bivši z mojim fotičem in dragocenimi slikami. Naslednjih nekaj sekund sem premišljevala, kaj vse bi naredila z njim... Toda, škoda časa za take malenkosti... let's party and do party slike!

Avtor: Ljubljančanka

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 18.10.2010 ob 9:46