Psilon ima novo oblekco

Ja, takole se zgodi, če ne razmišljaš. Na petek trinajstega smo se spravili objaviti novo verzijo strani. Bravo mi... samo upam lahko, da se ne bo zgodilo kaj hujšega.

In to niso le cesarjeva nova oblačila - malce smo spremenili barve, iz naftalina potegnili par retro elementov iz prastare verzije, pošteno smo premešali sekcije, odstranili forum (a zato dodali komentarje) ter povsem prenovili galerijo in dodali rss feede.

 

Priznati moram, da sem v času testiranja raje gledal beta verzijo te strani, kot pa tisto staro znucano. In kakšna bolečina je šele bila, ko sem ves čas (nekajkrat prekinjenega) razvoja vedel, da imamo nekje skoraj delujočo stran, ki pa je še ne moremo objaviti. Ja, prenova se je zavlekla za krepko leto...

 

Iskreno upam, da vam bo nov izgled všeč in da boste stran obiskovali vsaj toliko, kot ste jo dosedaj. Pa še par stavkov o spremembah in novostih:

• Če želite biti ASAP obveščeni o novostih na naši strani, se lahko naročite na RSS feed (taka oranžna ikonca na vrhu strani, pa rss piše zraven)

• Forum smo odstranili, ker je zadnje leto bolj životaril, uporabljali smo ga več ali manj le za interno obveščanje (in ostale bedarije). Če pogrešate SciFi sekcijo foruma, vas lahko razveselim, da bo v kratkem zaživela na posebni strani... a o tem več, ko bo čas za to (pa upam da prej kot čez eno leto)

• Smo pa namesto foruma dodali možnost komentiranja vsebin. Večino postov s foruma, ki so se nanašali na dogodke, smo uspeli prenesti k ustreznim vsebinam. Tudi vaše podatke za prijavo smo v veliki večini prenesli na novo stran, tako da vam ne bo potrebno kreirati novega uporabnika. In seveda, ostala so tudi vsa vaša zasebna sporočila.

• Pri novi galeriji smo poskušali v čim večji meri upoštevati vaše pripombe in jih skombinirati z našimi idejami. Prvi odzivi testerjev so bili pozitivni (čeprav jih imam malce na sumu, da so bili pristranski).

• In kar je slabo za enega, je lahko dobro za drugega. Govorim seveda o bannerjih in oglasnem prostoru, ki smo ga prilagodili večini standardnih dimenzij in formatov. Vem, da večino obiskovalcev bannerji bolj kot ne motijo, a za nas so ravno tako pomembni, kot za oglaševalce. Upam, da nas vsaj malo razumete.

 

In da ne bom preveč dolgovezil... star čebelji pregovor pravi, da kar se slabo začne, se dobro konča. Če štejemo petek trinajstega za slab začetek, potem o dobrem koncu ni dvoma. Sploh.

Avtor: Kelvan

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 14.8.2010 ob 10:01